2
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
FIFA 23 - recenzja. Małe rzeczy, duże rzeczy
Ostatnia część serii FIFA pod skrzydłami EA Sports to produkcja, w którą gra się nad wyraz przyjemnie. Sprawdźcie, dlaczego.
30.09.2022
2
Recenzja
Mateusz Mucharzewski
Recenzja Serial Cleaners - perfekcyjna Pani miejsca zbrodni
Znany czyściciel trupów oraz kałuż krwi wraca i to z grupą znajomych. Teraz każde miejsce zbrodni zda test białej rękawiczki.
21.09.2022
5
Recenzja
Michał "Muradin" Grabowski
Recenzja Metal Hellsinger - pieśń ognia i... ognia!
O tym, że gry komputerowe i heavy metal maja dużo ze soba wspólnego wiemy… ale nikt nie spodziewał sie, że da się połączyć dynamicznego FPSa, heavy metal i grę rytmiczną.
18.09.2022
5
Recenzja
Michał "Muradin" Grabowski
Robert Kubica powróci do F1? Oceniamy F1 Manager 2022!
Czasami, gdy już nic nie pomaga ulubionemu zespołowi F1… trzeba wziąć sprawy w swoje ręce – oceniamy F1 Manager 2022!
13.09.2022
1
Recenzja
Jakub Zagalski
Waleczne ludki to za mało - recenzja LEGO Brawls (PS5)
Ośmioosobowa młócka w stylu Super Smash Bros., ale z ludzikami LEGO w rolach głównych? Brzmi jak spełnienie marzeń nie...
12.09.2022
1
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Lost in Play - recenzja. Dziecięca wyobraźnia nie zna granic
Czasem fajnie jest wyłapać świetnego indyczka na Steamie. Tak było w przypadku Lost in Play.
10.09.2022
1
Recenzja
Jakub Zagalski
Moja gra roku - recenzja Splatoon 3
Moja miłość do Splatoon jest bezgraniczna, ale nie ślepa. Trzecia część robi więcej i lepiej, jednak nie wszystko zasługuje na pochwałę.
08.09.2022
1
2
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Steelrising - recenzja souls-like’a od twórców GreedFall
Sprawdzamy, czy studio Spiders wskoczyło na wyższy poziom, czy też zaserwowało nam kolejnego średniaka.
07.09.2022
2
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Immortality to nie gra, to niezapomniane doświadczenie - recenzja
I w dodatku przerażające, choć wydaje mi się, że angielski przymiotnik creepy bardziej tu pasuje.
06.09.2022
Recenzja
Jakub Zagalski
W cyberpunkowym lochu - recenzja Soul Hackers 2
Soul Hackers 2 próbuje złapać kilka srok za jeden ogon. Inspiracje czerpie pełnymi garściami od najlepszych, ale nie do końca potrafi określić własną tożsamość. Co wcale nie znaczy, że...
05.09.2022
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Gerda: A Flame in Winter - recenzja. Proste historie, trudne tematy
Wciągająca, poruszająca historia o prostych ludziach, którzy musieli zmagać się z okupantami w czasach II wojny światowej.
01.09.2022
5
Recenzja
ManolitoPL
Recenzja The Last of Us Part I - pół kroku do perfekcji
Możecie mówić, że ten remake w ogóle nie był potrzebny, ale ja po jego przejściu nie mam żadnych pretensji, że poświęcono na niego czas.
31.08.2022
5
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Destroy All Humans! 2: Reprobed - recenzja remake’u Make War Not Love
Tak, tak - w tytule nie ma błędu, a to dopiero pierwszy dziwny żart twórców. W Destroy All Humans! 2: Reprobed jest ich znacznie więcej.
30.08.2022
1
Recenzja
Mateusz Mucharzewski
Recenzja Fire Commander - w budżetówce zawsze po taniości
Polskie “małe Emergency”, bo skupione tylko na pracy strażaka. W dodatku takiego mocno budżetowego, ale i… całkiem zdolnego.
29.08.2022
1
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Midnight Fight Express - recenzja. Sam przeciwko całemu światu
Co można zrobić w pojedynkę? Na przykład Midnight Fight Express.
24.08.2022
Recenzja
Jakub Zagalski
Na jeden kęs - recenzja Kirby’s Dream Buffet
Kirby powrócił w słodkiej aż do przesady imprezówce na każdą kieszeń. Uwaga: od samego...
23.08.2022
Recenzja
Michał Myszasty Nowicki
Recenzja Saints Row (2022) - Krótko i tak sobie
No i niestety, restart bardzo lubianej przeze mnie serii nie jest najlepszy.
23.08.2022
3
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Cult of the Lamb - recenzja. W tym szaleństwie jest metoda
Pełna kontrastu, wypełniona humorem i niepokojąca - taka jest gra Cult of the Lamb. Musicie w nią zagrać!
18.08.2022
3
HOT
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Thymesia - recenzja nowego souls-like’a dla fanów Bloodborne’a i nie tylko
Jak wzorować się, to na najlepszych, a przy okazji dać coś od siebie - taka idea niewątpliwie przyświecała twórcom gry Thymesia.
16.08.2022
9
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Marvel’s Spider-Man Remastered - recenzja wersji na PC
Pozycja obowiązkowa dla wszystkich posiadaczy komputerów osobistych.
15.08.2022
9