4
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja filmu Niewidzialna wojna. Wszystkie grzechy Patryka Vegi
Jesień bez filmu Patryka Vegi, to rok stracony. Oceniamy jego najnowszy film.
01.10.2022
4
Tech
gram.pl
Test routera Asus ROG Rapture GT-AXE16000 dla wymagających
30.09.2022
2
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
FIFA 23 - recenzja. Małe rzeczy, duże rzeczy
Ostatnia część serii FIFA pod skrzydłami EA Sports to produkcja, w którą gra się nad wyraz przyjemnie. Sprawdźcie, dlaczego.
30.09.2022
2
Bez prądu
Patryk Purczyński
Triumfalne dopełnienie. Recenzja Star Wars: Zewnętrzne Rubieże - Niedokończone...
Dodatek Niedokończone sprawy jawi się jako przepustka do cieszenia się w pełni z gry w Star Wars: Zewnętrzne Rubieże. Jest to rozszerzenie bliskie perfekcji.
26.09.2022
HOT
1
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja zremasterowanej wersji filmu Avatar. Nowe szaty króla
Pierwsza część Avatara powróciła do kin po wielu latach. Oceniamy, czy to nadal produkcja, która może zachwycić.
24.09.2022
1
Recenzja
Mateusz Mucharzewski
Recenzja Serial Cleaners - perfekcyjna Pani miejsca zbrodni
Znany czyściciel trupów oraz kałuż krwi wraca i to z grupą znajomych. Teraz każde miejsce zbrodni zda test białej rękawiczki.
21.09.2022
1
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja czterech odcinków serialu Andor. Gwiezdne wojny wreszcie dla dorosłych
Już jutro na Disney+ pojawią się pierwsze trzy odcinki Andora. Oceniamy, czy będzie to udana premiera nowego serialu z Gwiezdnych wojen.
20.09.2022
1
15
Bez prądu
Patryk Purczyński
Gloomhaven - recenzja. Najlepsza planszówka na świecie?
Niewielką przesadą będzie stwierdzenie, że Gloomhaven to przygoda na całe życie. I to taka, której naprawdę warto dać się pochłonąć.
19.09.2022
15
5
Recenzja
Michał "Muradin" Grabowski
Recenzja Metal Hellsinger - pieśń ognia i... ognia!
O tym, że gry komputerowe i heavy metal maja dużo ze soba wspólnego wiemy… ale nikt nie spodziewał sie, że da się połączyć dynamicznego FPSa, heavy metal i grę rytmiczną.
18.09.2022
5
Recenzja
Michał "Muradin" Grabowski
Robert Kubica powróci do F1? Oceniamy F1 Manager 2022!
Czasami, gdy już nic nie pomaga ulubionemu zespołowi F1… trzeba wziąć sprawy w swoje ręce – oceniamy F1 Manager 2022!
13.09.2022
8
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja serialu Cyberpunk: Edgerunners. Tajemnice Night City
Na Netflixie zadebiutował serial anime rozszerzający świat Cyberpunka 2077. Oceniamy, czy to produkcja dla fanów gry.
13.09.2022
8
1
Recenzja
Jakub Zagalski
Waleczne ludki to za mało - recenzja LEGO Brawls (PS5)
Ośmioosobowa młócka w stylu Super Smash Bros., ale z ludzikami LEGO w rolach głównych? Brzmi jak spełnienie marzeń nie...
12.09.2022
1
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja filmu Broad Peak od Netflixa. Ruchomy pomnik
Już wkrótce na Netflixie zadebiutuje nowy film, opowiadający o życiu jednego z najwybitniejszych polskich himalaistów.
11.09.2022
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Lost in Play - recenzja. Dziecięca wyobraźnia nie zna granic
Czasem fajnie jest wyłapać świetnego indyczka na Steamie. Tak było w przypadku Lost in Play.
10.09.2022
Bez prądu
Patryk Purczyński
Gniew aniołów - kolejny planszowy hit od FryxGames?
Spektakularny figurkowy bitewniak z domieszką budowania talii i chwytliwym tematem – oto Gniew aniołów, wyczekiwany tytuł z katalogu Rebela.
10.09.2022
1
Recenzja
Jakub Zagalski
Moja gra roku - recenzja Splatoon 3
Moja miłość do Splatoon jest bezgraniczna, ale nie ślepa. Trzecia część robi więcej i lepiej, jednak nie wszystko zasługuje na pochwałę.
08.09.2022
1
5
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja filmu Pinokio od Disneya. Jesteś tym, z czego zostałeś zrobiony
Tym razem nie w kinach, ale na Disney+ debiutuje nowy aktorski remake klasycznej animacji studia.
08.09.2022
5
2
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Steelrising - recenzja souls-like’a od twórców GreedFall
Sprawdzamy, czy studio Spiders wskoczyło na wyższy poziom, czy też zaserwowało nam kolejnego średniaka.
07.09.2022
2
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Immortality to nie gra, to niezapomniane doświadczenie - recenzja
I w dodatku przerażające, choć wydaje mi się, że angielski przymiotnik creepy bardziej tu pasuje.
06.09.2022
Recenzja
Jakub Zagalski
W cyberpunkowym lochu - recenzja Soul Hackers 2
Soul Hackers 2 próbuje złapać kilka srok za jeden ogon. Inspiracje czerpie pełnymi garściami od najlepszych, ale nie do końca potrafi określić własną tożsamość. Co wcale nie znaczy, że...
05.09.2022