HOT
62
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja pierwszych dwóch odcinków Władcy Pierścieni: Pierścieni Władzy. Czysta...
Najdroższy serial w historii wreszcie zadebiutował. Sprawdzamy, czy Pierścienie Władzy są godne trylogii Petera Jacksona.
02.09.2022
62
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Gerda: A Flame in Winter - recenzja. Proste historie, trudne tematy
Wciągająca, poruszająca historia o prostych ludziach, którzy musieli zmagać się z okupantami w czasach II wojny światowej.
01.09.2022
5
Recenzja
ManolitoPL
Recenzja The Last of Us Part I - pół kroku do perfekcji
Możecie mówić, że ten remake w ogóle nie był potrzebny, ale ja po jego przejściu nie mam żadnych pretensji, że poświęcono na niego czas.
31.08.2022
5
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Destroy All Humans! 2: Reprobed - recenzja remake’u Make War Not Love
Tak, tak - w tytule nie ma błędu, a to dopiero pierwszy dziwny żart twórców. W Destroy All Humans! 2: Reprobed jest ich znacznie więcej.
30.08.2022
1
Recenzja
Mateusz Mucharzewski
Recenzja Fire Commander - w budżetówce zawsze po taniości
Polskie “małe Emergency”, bo skupione tylko na pracy strażaka. W dodatku takiego mocno budżetowego, ale i… całkiem zdolnego.
29.08.2022
1
HOT
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja filmu Samarytanin od Amazona. Superbohater w twojej okolicy
Sylvester Stallone to idealny aktor, aby obsadzić go w roli superbohatera. Aż dziwne, że stało się to dopiero teraz.
25.08.2022
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Midnight Fight Express - recenzja. Sam przeciwko całemu światu
Co można zrobić w pojedynkę? Na przykład Midnight Fight Express.
24.08.2022
Recenzja
Jakub Zagalski
Na jeden kęs - recenzja Kirby’s Dream Buffet
Kirby powrócił w słodkiej aż do przesady imprezówce na każdą kieszeń. Uwaga: od samego...
23.08.2022
Popkultura
Kamil Ostrowski
Recenzja ostatniego sezonu i całego serialu Zadzwoń do Saula
Niespodziewanie cudowny spin-off doczekał się swojego ostatniego odcinka. Tylko czy serial broni się samodzielnie?
23.08.2022
Recenzja
Michał Myszasty Nowicki
Recenzja Saints Row (2022) - Krótko i tak sobie
No i niestety, restart bardzo lubianej przeze mnie serii nie jest najlepszy.
23.08.2022
2
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja pierwszego odcinka serialu Gra o Tron: Ród smoka. Walka o władzę
Kolejna wojna o Żelazny Tron rozpoczęta. Oceniamy premierowy odcinek pierwszego prequela Gry o Tron.
22.08.2022
2
HOT
4
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja filmu Kolejne 365 dni. I chyba nie ostatnie
Na Netflixie pojawiła się trzecia część 365 dni. Oceniamy, czy twórcy wyciągnęli wnioski po poprzedniej odsłonie serii.
19.08.2022
4
3
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Cult of the Lamb - recenzja. W tym szaleństwie jest metoda
Pełna kontrastu, wypełniona humorem i niepokojąca - taka jest gra Cult of the Lamb. Musicie w nią zagrać!
18.08.2022
3
HOT
1
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja czterech pierwszych odcinków Mecenas She-Hulk. Prawniczka Marvela
Kolejny serial Marvela debiutuje na Disney+. Oceniamy, pierwsze cztery odcinki przygód nowej bohaterki.
17.08.2022
1
HOT
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Thymesia - recenzja nowego souls-like’a dla fanów Bloodborne’a i nie tylko
Jak wzorować się, to na najlepszych, a przy okazji dać coś od siebie - taka idea niewątpliwie przyświecała twórcom gry Thymesia.
16.08.2022
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja filmu Dzienna zmiana od Netflixa. Deratyzator wampirów
Na Netflixie pojawił się nowy akcyjniak z elementami horroru. Oceniamy, czy to dobra blockbusterowa produkcja.
15.08.2022
9
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
Marvel’s Spider-Man Remastered - recenzja wersji na PC
Pozycja obowiązkowa dla wszystkich posiadaczy komputerów osobistych.
15.08.2022
9
2
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja filmu Nie! Strefa mroku Jordana Peele’a
Twórca Uciekaj! I To my powrócił z nowym filmem. Oceniamy, czy Nie! to kolejna błyskotliwa produkcja od tego reżysera.
12.08.2022
2
Recenzja
Adam "Harpen" Berlik
South of the Circle - recenzja narracyjnej przygodówki wydanej przez twórców...
Świetna gra z urządzeń przenośnych w końcu trafiła na inne platformy. Sprawdzamy, dlaczego warto w nią zagrać.
11.08.2022
HOT
Popkultura
Radosław Krajewski
Recenzja serialu Ja jestem Groot od Marvela. Dziecięcy świat małego drzewca
Na Disney+ zadebiutowała seria krótkometrażówek z Grootem. Oceniamy, czy to dobra przystawka do poważniejszych produkcji Marvela.
10.08.2022