logo
informacje o grze

Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata

platforma: PC wydawca polski: CD Projekt/CDP.pl producent: Disney Interactive

Wszystkie recenzje związane z grą

*****
EXXXTRA gra polecam!!!!!!!!!!
dodano: 3.12.2009, autor: loszaka

kupiłem grę nie mogę się odciągnąć extra grafa super przeciwnicy dobra fabuła i nie jest krótka PPPPPOOOOOOOOLLLLLECAMMMMMMM

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 18.4.2009, autor: michaellooo

Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata to doskonała gra akcji. W tej grze starasz się o odblokowanie postaci z filmu. Grafika jest bardzo ciekawa. Po przejściu trybu fabularnego, odblokowujesz tryby wieloosobowe.Gra Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata jest pozycją obowiązkową dla każdego wielbiciela przygód Jacka Sparrowa, Willa Turnera i Elizabeth Swann, jak również dla każdego w kim drzemie dusza awanturnika! Staw czoło krakenowi i jego panu.Moim zdaniem ta gra jest bardzo fajna!!!

*****
Poprostu świetna!!!
dodano: 24.3.2009, autor: orpheusz

Wspaniała... dla miłośników gatunku! Niecierpliwie czekam na kontynuację... chyba, że już jest, a ja nic o tym nie wiem!

*****
Piraci z Karaibów:Na Krańcu....
dodano: 24.2.2009, autor: optewa

Dla 8- latka za trudna. Grafika w/g Juniora na7

*****
Na krańcu świata...
dodano: 18.2.2009, autor: Patrix0707

Jestem wielkim fanem Piratów z Karaibów toteż nie mogłem sobie odpuścić owego tytułu. Najlepsze w niej to fabuła, a najgorsze co mnie zabolało, to że przypomina zwykłą siekanke. Po za tym zręcznościówka fajna. Bardzo mi się podobały te mini gry w kości i karty ;) Mnie giera się podobała, ale polecam ją przede wszystkim fanom Piratów.

*****
Spoko gierka
dodano: 24.1.2009, autor: leaderblacklist

Bardzo ciekawie rozbudowany tryb fabularny, możliwość sterowania kilkoma postaciami, profesjonalna polska wersja językowa. Jedyna wada tej gry to zbyt wysoki jak na moje umiejętności poziom trudności na ostatnim etapie trybu fabularnego. Właśnie dlatego wystawiam ocenę 4, a nie 5.

*****
Polecam
dodano: 10.1.2009, autor: Simon-007

Gra jest dynamiczna i dobrze zaprojektowana technicznie - nie ma żadnych problemów podczas szybkiej rozgrywki. Moim zdanie gra jest skierowana raczej do graczy lubiących wartką akcję oraz możliwość sprawdzenie swoich umiejętności manualnych. Gracz preferujący fabułę rozwijającą się powoli nie będzie z piratów zadowolony. Znalazłem jeden zasadniczy minus. Mianowicie nie ma możliwości zrobienia tzw. quicksave's, czyli zapisanie stanu gry w każdej chwili. Jest to czasami uciążliwe, bo nie można gry włączyć jedynie na chwilę. Zapis jest dokonywany automatycznie po przejściu danego poziomu.

*****
Dobra gra
dodano: 8.1.2009, autor: Damiano1994

Gra jest bardzo ogólnie jest bardzo fajna, gdyby jednak była lepsze graficznie i pozbawiona kilku niedociągnięć byłaby super. Jest oparta na 2 częściach filmu "Piraci z Karaibów"("skrzynia umarlaka" i "na krańcu świata"). Nie jestem do końca zachwycony tą grą. Ale można pograć :P

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 26.12.2008, autor: Pachciar

Jest to gra oparta na znanym filmie Piraci z Karaibów. Można miło spędzić czas przy tej grze lecz moim zdaniem jest trochę za krótka. Postacie są OK plansze niczego sobie ale szkoda że tak szybko się kończy. Ogólnie jest spoko jednak mam nadzieje że ukaże się kolejna część .

*****
Łukasz Sikorski
dodano: 19.12.2008, autor: Łuki 13 S

Ta gra jest fajna, można siedzieć przed nią cały dzień. Ładna grafika, zadowalający dźwięk, wciągająca fabuła oraz możliwość chodzenia różnymi bohaterami

*****
Prawie super...
dodano: 13.12.2008, autor: rudolfo

Gra bardzo fajna, ale grafika - :-/ Poza tym jest krótka

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 8.12.2008, autor: pppooolll

Fajna gra.Dużo możliwości i ciekawych zadań.

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 2.11.2008, autor: spelles9

Spoko gierka. Fajne misje, dobre filmiki miedzy misjami. Szkoda, że trochę za krótka, ale warto kupić.

*****
Spoko gierka.
dodano: 20.10.2008, autor: Airborne96

Ma trochę błędów ale ogólnie jest dobra. Grafika jest trochę przestarzała za to animacje są bardzo dobre.

*****
Polecam
dodano: 5.10.2008, autor: PonuryŻniwiarz

Gra jest super. Ma tylko jedną małą wadę. Jest nią mianowicie brak pokazanej energii przeciwnika. Nie bossa ani nie takiego super silnego ale takiego zwykłego. Ale ogólnie super się gra, można wybierać plansze, aby sobie ponownie je przejść i wykonać wszystkie misje. Dlatego ta gra dostaje taką ocenę, choć jej całej jeszcze nie przeszłam.

*****
Piraci z Karaibów - Na Krańcu świata
dodano: 28.8.2008, autor: piotr.kwazi

Najbardziej udana "egranizacja" najbardziej udanego filmu pirackiego, jaką widziałem. W grze mamy okazję przeżyć wydarzenia z dwóch części filmu - Piraci z Karaibów - Skrzynia Umarlaka, oraz PzK- Na krańcu Świata. Wciągająca zręcznościówka TPP ( zza pleców bohatera), w której mamy okazję wcielić się we wszystkich pierwszoplanowych bohaterów. To wbrew pozorom nie jest gra dla małych dzieci, a to dlatego, że jest dość trudna, a wygrana z 5 przeciwnikami naraz bez utraty kilkunastu HP to sztuka. Ponadto do dyspozycji mamy kilka kombosów, są takie same dla każdego z bohaterów, są jednak inaczej animowane. Grę polecam wszystkim fanom prostych zręcznościówek. Naprawdę się nie zawiedziecie!!

*****
Piraci z Karaibów - Na krańcu świata
dodano: 20.8.2008, autor: Westersyl

Nawet fajna, w przeciwności do wielu egranizacji ale niedorobiona i ciągle brakuje "tego czegoś"

*****
Polecam! Polecam!
dodano: 14.8.2008, autor: Michcio18

Gra ta wciąga od samego początku. Zróżnicowany tryb walki, fabuła na podstawie kultowej serii filmów: Piraci z Karaibów, muzyka, i wiele innych elementów które odkryjecie gdy zakupicie tę grę (troche krótka ta moja recenzja ale dopiero od niedawna gram w tę grę.)

*****
Piraci z Kraibów Na krańcu Świata
dodano: 1.8.2008, autor: xDeOx

Kupując to grę kilka dni po premierze zdecydowanie przepłaciłem. Nie powiem gra jest nawet nawet ale po 1 jest za krótka a po2 drugie grafika ma wile do życzenia (patrząc na to, że to nowa gra). Ale nie mówie, że nie warto w nią zagrać.

*****
Typowy Średniak
dodano: 21.7.2008, autor: heaton 1992 bdg

Jak często bywa , gry na podstawie filmu są raczej średnie . Tak jest i w tym przypadku . Najbardziej razi grafika , która na stoi na niskim poziomie , nie za dobrze także się walczy . Ogólnie oceniłbym grę na 3/5 .

*****
marniutkie wykonanie ...
dodano: 21.7.2008, autor: thesuffering

Gra bardzo marnie zrobiona ... prawdę mówiąc oczekiwałem czegoś ZUPEŁNIE innego po pooglądaniu filmu. Wydawcy zawiedli swoich oddanych fanów wydając tak niedopracowaną gre na rynek. Grając w nią miałem wrażnie jakby co najmniej połowa w projekcie nie była doprowadzona do końca :) Nie polecam i nie sugerujcię sie zdjęciemi itp. rzeczami ... grafika jest o WIELE gorsza ...

*****
O grze
dodano: 2.7.2008, autor: teklik

Ta gra jest fajna. Najbardziej podoba mi się grafika i krótkie, bardzo fajne filmiki. Można odblokować mnóstwo fantastycznych postaci, którymi potem możemy stoczyć osobne walki. Jedyne co nie podobało mi się zbytnio w tej grze to poruszanie. Jest trochę niewygodne, ale polecam.

*****
Nawet fajna, ale za krótka!!!
dodano: 30.5.2008, autor: Zara

Fajna walka, grafika jako tako. Trochę za krótka!!!

*****
Nieźle ale nie jest to filmowa fabuła
dodano: 25.5.2008, autor: pawelszewczyk

Trzeba przyznać że gra "Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata" udała sie Disneyowi lepiej niż inne do tej pory wypuszczane gry, które miały na celu jedynie dodatkowo promować film, a zapewnienie rozrywki było jakby na drugim planie. Sporym plusem jest spory wybór postaci w grze, a każda z nich ma specjalne ciosy itp. Minusem jest to, że jeśli zagra się w samą grę i ją przejdzie, co wcale trudne nie jest, nie będzie się wiedziało dokładnie, co jest w filmi,e bo fabuła gry i filmu tylko łączą się w pewnych miejscach. Plusem fabuły jest to, że mimo kilku niezgodności z filmową fabułą ma ona elementy, które mogłyby być umieszczone w filmie, ale zostały zawarte tylko w grze.

*****
"Piraci z Karaibów: Na Końcu Świata"
dodano: 23.5.2008, autor: GOLDARS

Gra ciekawa, dużo humoru. Ładna grafika - polecam.

*****
Piraci
dodano: 27.4.2008, autor: slomix17

Gra jest ciekawa i jest połączeniem Skrzyni umarlaka i Na krańcu świata... Niestety jeśli chce się zagrać jeszcze raz (można inną postacią przejść ten poziom wtedy) to postanie nie mają "głosu"... Napisy lecą a postacie są nieme... Ogólnie gra jest super, więc polecam!!!

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 26.4.2008, autor: Jordan 87

Gra jest nawet dobra, jednak jak dla mnie ciut za krótka. Przeszedłem ją w niecałe 3 dni przez co czułem wielki niedosyt. Podobały mi się zawarte w niej minigierki m.in. Piracki Poker czy Kości, ale najbardziej spodobały mi się w grze Jackanizmy. Była dla mnie to najlepsza część gry w której nie liczyła się walka, a refleks. Polecam grę wszystkim fanom filmu, bo naprawdę warto zagrać.

*****
PIRACI Z KARAIBÓW: NA KRAŃCU ŚWIATA
dodano: 25.4.2008, autor: Barca123

Gra mi się bardzo podoba, ma wiele różnych poziomów oraz dodatków, naprawdę warto ją zakupić. Najbardziej podobała mi się misja z Krakenem. POLECAM!!!

*****
same plusy i jeden minusy-krótka gra
dodano: 21.4.2008, autor: fan piratów

fajna gra ale krótka.kupiłem ja dwa tygodnie temu i juz nie mam w co grac.

*****
delfin95
dodano: 28.3.2008, autor: Delfin 95

Bardzo dobra gra. Niezła grafika, dużo śmiesznych akcentów, fajne przerywniki. Jest też dużo postaci z filmu, które zachowują się podobnie do tych filmowych. Jest dwanaście etapów, kilka wyzwań itd. Dla mnie 4/5.

*****
Superancka!
dodano: 26.3.2008, autor: Pizza 92

Gra troszkę trudna, ale super. Do grafiki nie można się doczepić. Gra odzwierciedla trzy części filmów z serii Piraci z Karaibów. Nie grałem w pierwszą wersję ale i tak według mnie jest ta jest o niebo lepsza. Niektóre misje są dość trudne. Jeśli szukasz gry, która zaspokoi twoje potrzeby wybierz PIRACI Z KARAIBÓW. Szczerze polecam. :)

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 25.3.2008, autor: tophic

Bardzo fajna gra, gorąco polecam, dla mnie jeden i największy minus tej gry to grafika.

*****
Piraci
dodano: 22.3.2008, autor: Trawula

Fajne... Trochę jest ona krótka i to jest minus tej gry. Reszta - same plusy.

*****
PIRACI Z KARAIBÓW - NA KRAŃCU ŚWIATA
dodano: 11.3.2008, autor: seba41

Ta gra jest całkiem ciekawa i interesująca, naprawdę polecam.

*****
Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata
dodano: 10.3.2008, autor: Czarny 95

Fajna gra, ale gorsza od filmu.

*****
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
dodano: 6.3.2008, autor: Maciol ZDW

Grafika ok. Fabuła ok. Grywalność ok. Grafika ok. 5/5.

*****
Piraci z Karaibów - mogłoby być lepiej
dodano: 29.2.2008, autor: Adelori

"Piraci z Karaibów" są grą opartą na dobrze znanym tytule filmowym co sprawiło, że znakomita większość graczy rzuciła się na nią jak na ciepłe bułeczki i zaczęły się schody... Przypadek "Piratów" jest bardzo podobny do tego co przydarzyło się "Eragonowi" - ktoś się po prostu zbytnio pośpieszył i z tytułu, który miał szansę na laury wyszło zaledwie coś bardzo średniego. Kwestie graficzne potraktuj.e po macoszemu - owszem wygląda to ładnie, ciekawie zrobione lokacje, oczywiście są i minusy (kanty, brak wygładzania itd.). Fabuła natomiast... no cóż - mamy tu do czynienia z hybrydą "Skrzyni umarlaka" i "Na krańcu świata" z całkowitym pominięciem wydarzeń. Historia idzie liniowo, sytuacje ratują nieco bonusy, możliwość "zaliczania" dodatkowych zadań i pojedynków, niemniej wciąż w tych samych lokacjach. Generalnie grę oceniam na 3 gwiazdki, w porywach do 3,5 - klasyczna masowa produkcja do przejścia na raz w góra dwa wieczory o ile nie będziemy się zbytnio śpieszyć...

*****
Niezła
dodano: 19.2.2008, autor: Maciek Mróz

Gra bardzo fajna, naprawdę polecam, ale grafika mogłaby być lepsza. Dla graczy lubiących gry przygodowe naprawdę polecam!!! Mimo tej grafy daję 5 punktów.

*****
Gra Piraci z Karaibów
dodano: 16.2.2008, autor: Badzia2595

Fajna gra, ale na starych monitorach brzydka grafika.

*****
najlepsza gra na świecie
dodano: 14.2.2008, autor: maciek wrona

Wspaniała grafika i efekty dźwiękowe. Doskonały system walk. Wybór wielu postaci i broni. Zachęcam do kupna tej gry.

*****
FAJNA GIERKA
dodano: 9.2.2008, autor: okokok

Bardzo fajna gra, dużo różnych misji, polecam.

*****
piraci piratują
dodano: 25.1.2008, autor: szewa333

Dobra grafika, ale platformówka, których nie cierpię, w 3 dni przejść można.

*****
Nawet fajna
dodano: 23.1.2008, autor: Przczoła

Gra nawet fajna, ale za krótka i jest zła grafika.

*****
Prawie ideał!
dodano: 22.1.2008, autor: syzymek

Medieval2 jest dobry, ponieważ jest inny niż tradycyjne strategie, ma bardzo dobre ustawienia kamery oraz w wyborze nacji ma Polskę! Ciekawa i długa kampania na mapie świata i inne takie sprawiają, że gra jest naprawdę ciekawa! Hoc ma też swoje minusy, na przykład w kampanii na początku NIE MA Polski, ale to niezbyt ważne! Przez ten brak Polski w kampanii i inne drobnostki dałem 4, nie 5.

*****
pirat taki jak ty
dodano: 22.1.2008, autor: diablo2107

Gra jest fajna, grafika ekstra, no co tu powiedzieć - bomba.

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 20.1.2008, autor: wkaduk

Ta gra jest bardzo dobrą grą. Ma dobrą grafikę i ciekawe misje. Ta gra jest dobra, ale już po ok 20% przejścia gry zaczyna się problem z przejściem walki z dowódcą piratów. Gra jest ciekawa i dobrze zrobiona, można w nią grać długie godziny i to bez znudzenia.

*****
pała (1)
dodano: 13.1.2008, autor: mały11

Pała, bo jest beznadziejna grafika, do... sterowanie, tylko 3 przyciski i w ogóle jest beznadziejna, nie postarali się, nie to co 1 Piraci z Karaibów! I tylko pała.

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 13.1.2008, autor: browar13

Superowo-mega-extra grafika i opcja wyboru postaci, a można wybrać Jacka Sparowa, Willa Turnera i Elizabeth Swann!!!

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 13.1.2008, autor: oaza

Kiepska grafika, jak na 100 zł.

*****
Niezła
dodano: 9.1.2008, autor: Adrian Czrnus

Muszę przyznać, że gra bardzo fajna można się w niej zamknąć i grać. Jej wielkim plusem jest grafika i jakość. Misje mi się również podobały, ale muszę powiedzieć, że gra jednak zdecydowanie za krótka i to jest jej minusem. Minusem jest też to, że tych misji było zdecydowanie za mało i dla tego uważam, że zasługuje na ocenę 4/5.

*****
Piraci z Karaibów Na krańcu świata
dodano: 5.1.2008, autor: Lares15

Gra jest znacznie za krótka. Słaba grafika.

*****
Piraci z Karaibów na Kranicu Świata
dodano: 1.1.2008, autor: Robberto12

Ta gra jest bardzo fajna. Usłyszycie tam kilka fajnych kwestii. Grafika mogła by być trochę lepsza, ale tryb współpracy i jackizm wszystko naprawiają. Polecam.

*****
Dobra gra
dodano: 1.1.2008, autor: Matti91

Dobra gra, tylko trochę za krótka. Grafika tez mogłaby być lepsza.

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 31.12.2007, autor: karol100695

Gra bardzo dobra. Grafika średnia, ale ciekawe przygody ostatnie z kalipso są w kit trudne, ale ciekawe, zrobione na podstawie filmu. Podoba mi się, daję 5.

*****
Piraci
dodano: 30.12.2007, autor: air jordan 23

Świetne combosy, dobre minigry, dużo postaci, ale niestety średnia grafika i zbyt krótka jak dla mnie. Polecam każdemu, kto lubi gry akcji.

*****
RECENZJA "Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata"
dodano: 29.12.2007, autor: Marbas

Gra bardzo dynamiczna, dużo kombosów, ciekawe misje poboczne. Ładna grafika postaci i otoczenia, tylko woda jest nie za ładna, ale da się to przeżyć. W niektórych przypadkach/misjach jest do wyboru to co ma powiedzieć bohater, którym aktualnie gramy, lecz nie wpływa to na charakter bohaterów lub na fabułę. Co do fabuły to jest to połączenie fabuły dwóch ostatnich części filmu, nie podoba mi się, że została trochę pozmieniana, ale to chyba z konieczności. Gra ma w sobie coś takiego, że mimo że się nie udaje czegoś zrobić, to i tak się chce probować to wykonać nawet bardzo dużo razy (łatwo się nie nudzi). Daję 5\5.

*****
git git git
dodano: 28.12.2007, autor: bekar

Gra świetna, a nawet tu wiele ludzi uzna mnie za wariata, a Sapkowski się na mnie obrazi, lepsza od, od, od Wiedźmina. Ja uważam, że ta gra to ideał, a chociaż walka z klonami jest nużąca to system walki jest świetny. W grze mamy tylko 4 kombosy, ale mimo to fajnie się walczy. Grafika nie zachwyca, ale widziałem gorszą. Hit.

*****
Piraci z Karaibów na krańcu świata
dodano: 25.12.2007, autor: Dominik nene

Doskonała gra akcji osadzona w świecie znanym z drugiej i trzeciej części kinowego hitu "Piraci z Karaibów". Wciel się w Jacka Sparrowa, Willa Turnera, lub Elizabeth Swann. To Ty decydujesz w kluczowym momencie rozgrywki kim chcesz grać, dzięki unikalnej możliwości szybkiego przełączania.

*****
Superowa gra. POLECAM!
dodano: 24.12.2007, autor: Macixek

Ocena najlepsza. Dlaczego? Wszystko jest w niej świetne. Postacie jak z filmu, bardzo miłe sterowanie (tak jak w Harry Potter i Zakon Feniksa), dużo łamigłówek, super fabuła gry i w ogóle można by wymieniać w nieskończoność. Polecam każdemu! :)

*****
Dobra gra
dodano: 23.12.2007, autor: bartek-jan

Dobra gra. Niezła grafika, dużo postaci. Akcja filmowa. Nawet jeśli tytuł mówi, że to 3 części Filmu "Piratów z Karaibów" to jest i druga. Najlepiej się w nią gra Joystickiem. Polecam.

*****
Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata
dodano: 6.12.2007, autor: Czikusnowy

Gra jest fajna, chociaż krótka. Szczególnie fajnie walczy się z bossami, którzy mają więcej życia niż my, ale łatwo ich pokonać. Można to zrobić używając ciągle tego samego ataku. W grze najbardziej denerwuje mnie to, że jest niezbyt piękna grafika i 10 misji, które przeszedłem w 4 godziny, ale oprócz tego jest trzydzieści trudnych wyzwań, których jeszcze nie zrobiłem.

*****
Ocena Piratów z Karaibów na Krańcu Świata
dodano: 1.12.2007, autor: globoxos2

Podoba mi się grafika i fabuła. Misje są łatwe, ale konkretne.

*****
Świetna
dodano: 1.12.2007, autor: Arturo7

Świetna gra, genialna grafa i super fabuła z kina. To jest gra na 21 wiek!!! Świetna!

*****
Fajna gra
dodano: 22.11.2007, autor: Cedrowa 1

Fajna gra, dużo przygód! Już ją przeszedłem.

*****
Piraci z Karaibów Na krańcu świata
dodano: 17.11.2007, autor: franek24

Fajna gierka, ciekawe questy, oceniam na 5.

*****
W Deep nij w to :D
dodano: 13.11.2007, autor: NeVeN

Zacznę od mechaniki: Otóż chciałbym powiedzieć, że graficznie przypomina raczej grę Gdzie jest Nemo, niż poprzednie gry z serii. Gra raczej dla dziecka w wieku 8-12 lat. W grze nie spodobało mi się sterowanie i niektóre niedoróbki. Zalety i cała reszta: Wciągające filmiki poboczne, w których liczy się nasza sprawność paluchów, ciekawa fabuła (nie jest zerżnięta całkowicie z filmu), super walki. To wszystko (błędy i zalety), składają się na 4. Polecam grę rodzicom i fanom :D.

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 11.11.2007, autor: Skarmory

Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata to bardzo przyjemna gra. I dla młodszych i dla starszych graczy. ;] Najbardziej w tej grze podobała mi się ilość dostępnych postaci, a także przyjemne levele. ;] Warto także zwrócić uwagę na bardzo dobrze podłożone głosy postaci i muzykę w grze. ;] Jedyne, co w tej grze byłoby do poprawy to grafika.

*****
Piraci z Karaibów: Na krańcu Świata
dodano: 11.11.2007, autor: 50Patroll

Świetna gra, oceniłbym ją na 5, gdyby miała lepszą grafikę. Jak na tak nową grę, grafa jest beznadziejna. Ale gra super. :D

*****
5 godzin? Kpina...
dodano: 3.11.2007, autor: Diablomati

Szczerze mówiąc, gra mi się bardzo podobał,a jak na filmówkę. Solidna, ciekawe etapy oraz zróżnicowane kombosy. Gra jest świetna i owszem, ale pęka ona w około 5 godzin licząc to, że będziemy powtarzać wszystkie levele, żeby ukończyć jackanizmy. Plusem ratującym długość trybu fabularnego jest to, że odblokowujemy tryb wyzywania i w nim spieramy się z różnymi przeciwnikami. Zdaniem podsumowania mogę powiedzieć, że gra jest dobra, lecz z krótka, stąd tylko 4 z moim minusikiem. Grafika: Trochę przestarzała, ale ma swój urok, szczególnie w jackanizmach: 4+. Dźwięk: Oczywiście doskonały motyw dźwiękowy z filmu, więc: 5. Grywalność: Bardzo wysoka, gra wciąga mocno i zachęca do powtarzania poziomów, lecz zabija ją króciutki czas gry : 4-.

*****
Pograć można...
dodano: 28.10.2007, autor: lewak

Na Krańcu Świata jest grą średnią. Jej plusy to śmieszne animacje postaci, radość z siekania kolejnych wrogów, muzyka i dźwięki. Minusy - średniowieczna grafika i krótki główny wątek. Grę mogę polecić fanom Jacka Sparrowa i spółki - zdecydowanie teraz, gdy cena gry spadła o ponad połowę.

*****
Piraci
dodano: 19.10.2007, autor: berni248

Doskonała fabuła. Zła grafa.

*****
Może być
dodano: 28.9.2007, autor: stasiecki

Gra nie jest zbyt ciekawa, ale za to walki są bardzo dobre, więc jest OK.

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 13.9.2007, autor: Przemykacz

Dobra akcja, ciekawa grafika, wiele niespodzianek.

*****
Super.
dodano: 13.9.2007, autor: Nermi

Gra jest super. Ma tylko jedną małą wadę. Jest nią mianowicie brak pokazanej energii przeciwnika. Nie bossa ani nie takiego super silnego ale takiego zwykłego. Ale ogólnie super się gra, można wybierać plansze, aby sobie ponownie je przejść i wykonać wszystkie misje. Dlatego ta gra dostaje taką ocenę, choć jej całej jeszcze nie przeszłam.

*****
Świetne
dodano: 8.9.2007, autor: kajgem

Świetna gra. Combosy, cios, uniki. Jedyny minus to taki, że jest trochę krótka.

*****
Piraci z kKaraibów Na Krańcu Świata
dodano: 5.9.2007, autor: swiesu

Ta gra jest super, polecam. Wspaniała grafika i oprawa dźwiękowa, wiele trybów gry, ciekawa fabuła. Uważam, że tę grę powinien mieć każdy gracz! Ja jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam

*****
Piraci z Karaibów:Na Krańcu Świata
dodano: 5.9.2007, autor: witkab

Piraci to fajna gierka, ma średnią grafikę i jest dość krótka, ale za to ma świetny dźwięk i gra się w nią bardzo fajnie. Można się przy niej naprawdę zrelaksować. Dla mnie 5.

*****
Piraci z karaibów na krańcu świata
dodano: 31.8.2007, autor: pasta55

Kiepska grafika i sterowanie, nie opłaca się kupować. Chyba, że ktoś jest bardzo napalony na tę grę.

*****
Fabuła ,mini gry i inne tryby gry.
dodano: 27.8.2007, autor: Bizonek123

Grafika jest bardzo dobra a w trybie fabularnym dużo się dzieje, mini gry są przyjemne a tryb wyzwania jest super.

*****
Nie polecam
dodano: 26.8.2007, autor: Goofy 1

Gram może nie jest zła, ale znacznie za krótka, gdybyś chciał to całą fabułę przeszedłbyś w niecały dzień. Oczywiście jest też ta dobra strona medalu np. Jackahism czy odkrywanie nowych bohaterów. I w dodatku ta bajkowa grafika, sadzę, że twórcy mogli się postarać trochę bardziej i stworzyć coś w podobie pierwszej części Piratów (przynajmniej tam musiałeś trochę się postarać, aby zostać sławnym piratem).

*****
Nie tacy piraci straszni
dodano: 26.8.2007, autor: bowmaster

Fanom filmu polecam jak najbardziej. Także osoby lubiące bijatyki się nie zawiodą, starcia w grze są bardzo efektowne. Poza tym mamy jeszcze sporo bonusów do odblokowania. Co do grafiki - świetnie oddaje ona klimat filmu mimo, że niektórzy twierdzą inaczej. Podsumowując: gra wciągająca.

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 23.8.2007, autor: Luc28

Jest to świetna gra dla miłośników, którzy uwielbiają prawdziwą przygodę. Świetna fabuła, grafika, postacie wyglądają jak prawdziwe. Jak dla mnie to była troszeczkę zbyt krótka, ale to dlatego, że miałem ograniczony czas ponieważ mój komputer jest zbyt słaby to poprosiłem mamę aby dała mi swój laptop i tylko mogłem pograć 3 dni. Gdybym na spokojnie grał to by mi zeszło co najmniej 7 dni. Jeszcze raz POLECAM tę grę!

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 19.8.2007, autor: Edward Pierwszy

Gra ogólnikowo jest fajna. Trochę trudna do przejścia dla młodych i nie wprawionych graczy. Grafikę ma dosyć dobrą. Można przy niej dobrze się bawić i wyżyć. Nie nudzi się szybko jak niektóre gry, dzięki czemu jest czyś więcej niż grą, jest przygodą. Polecam Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata wszystkim miłośnikom gier akcji i nie tylko.

*****
Piraci
dodano: 18.8.2007, autor: Taiger74

Ta gra jest super, mówię wam, jest ekstra. Ale niech jej nie kupują ci, co nie widzieli obu części filmu Na krańcu świata i Skrzynia umarlaka. Najbardziej mi się podoba, że zachowali rzeczy z filmu, a w pudełku jest plakat.

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 15.8.2007, autor: Nikolay2000

Piraci z Karaibów to fajna zręcznościówka. Postacie ruszają się realistycznie, a w grze można usłyszeć muzykę filmową. Niestety ta gra ma kiepską grafikę i jest bardzo krótka. Polecam tylko wielkim fanom piratów.

*****
wyrąbista gierka!!!
dodano: 14.8.2007, autor: Total War 21

Super grafika, fajne umiejętności postaci. I przy tym niedroga. Daję piątkę.

*****
Idealna...
dodano: 31.7.2007, autor: Dawid Karmelita

Mimo przeciętnej grafiki, gra jest świetna. Aż miło kierować kapitanem Jackiem Sparrowem. Twórcom idealnie udało się odtworzyć postać graną przez Johna Deepa. Łatwe sterowanie i szybka rozrywka. Twórcy nie zapomnieli o tym by gracze mieli uśmiech na twarzy. Nieraz śmiałem się patrząc i słuchając kapitana Jacka.

*****
Piraci z Karaibów na Krańcu Świata
dodano: 29.7.2007, autor: Marcinas13

Gra Piraci z Karaibów na Krańcu Świata bardzo mi się podobała. Warto ją kupić, ponieważ jest łatwa i w dwa lub trzy dni ją przejdziesz. Dlatego zachęcam was abyście kupili tę grę i wcielili się w Jacka Sparrowa.

*****
Piraci z Karaibów: na krańcu świata
dodano: 26.7.2007, autor: z-power

Gra jest bomba. Grafika niezła, głos OK. :)

*****
super gra
dodano: 24.7.2007, autor: Mateusz 4444

Gra jest dobra, grafika mogła być trochę lepsza, ale spoko. Poziom trudności dobry. Daję 4.

*****
Hmm...
dodano: 23.7.2007, autor: Larax

Zwykła siekanka. Gdyby nie była tematycznie związana z filmem, na pewno bym jej nie kupiła. Teraz trochę żałuję zakupu, spodziewałam się lepszej grafiki i więcej "myślenia". Ale co można myśleć w takiej grze? Co prawda wciąga, ale na dłuższą metę trochę nuży.

*****
Piraci
dodano: 21.7.2007, autor: zygu-zygu

Piraci rządzą! Ten klimat i elementy z filmu... Czad!

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 17.7.2007, autor: Wojtek180893

Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata to kiepska gra. Nie podoba mi się w niej sterowanie, grywalność, a szczególnie grafa. Już nie mówiąc o fabułach 2 i 3 części filmu przeplatających się nawzajem, ale jeśli ktoś lubi sterowanie z Tomb Raidera Chronicles i grafę rodem z Wormsów 1 (tylko trochę gorszą) i ma dużo kasy to, to jest gra w sam raz dla niego. NIE POLECAM.

*****
PCPiraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 12.7.2007, autor: TRA2

Gra jest ciekawa i dobrze się gra, tylko grafika jest trochę marna.

*****
Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata
dodano: 9.7.2007, autor: Arms

Moim zdaniem to jedna z najlepszych gier. Mogę przed nią siedzieć godzinami a i tak się mi nie znudzi. Podoba mi się w niej to, że można wybrać sobie bohatera, plansze oraz rapier (miecz). Gra jest ŚWIETNA!

*****
Piraci Z Karaibow na: krancu świata
dodano: 4.7.2007, autor: Alsan

Jest to gra, w której jest bardzo, ale to bardzo dużo przygód. Są rożne walki, są bossy itp. Są krótkie filmiki rysunkowe z napisami polskimi. Polecam Piratów z Karaibów. Ja daję 5 za tę grę.

*****
za krótka, za krótka, za krótka
dodano: 4.7.2007, autor: wanta

Gra ogólnie suuuper, dałbym ocenę 5, ale jest dużo za krótka (przeszedłem ją w 1 dzień i to niecały, ok 4-5 godz.), więc jeśli ktoś ma nadmiar kasy to niech sobie kupi bo jest świetna, ale dużo za krótka (ja mam wersję angielską więc nie umiałem grać w tego pokera itd ale to i tak za krótka).

*****
Piraci..
dodano: 4.7.2007, autor: szewa26

Dla wszystkich, którzy lubią życie pirata wcielać się w pirata a przede wszystkim są fanami filmu PIRACI Z KARAIBÓW polecam kupno. Gra zaje...:)

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 3.7.2007, autor: bedam

Moim zdaniem gra jest ciekawa i wciąga, jest około 50 postaci do odblokowania między innymi Davego Jones, 12 poziomów, ale w trakcie misji nie można nic zapisać. Można walczyć mieczem, strzelać z pistoletu, rzucać sztyletem lub granatem, radzę ją kupić.

*****
suuuper
dodano: 30.6.2007, autor: Junka

Gra jest extra. Najlepiej chodzi się Davym Johnsem, Jackiem i Willem. Bo Barbossa jest okropnie powolny, a Elizabeth jest niedoświadczona i dlatego popełnia proste błędy. Ale gra jest supcio.

*****
super gra
dodano: 29.6.2007, autor: albertox

Jest to prosta gra, ale nie dla każdego, jest dużo przemocy. Podoba mi się wszystko oprócz grafiki, dlatego muszę odjąć jedną * i jeszcze jedną * za to, że jest bardzo prosta.

*****
WIELKI HIT KINOWY TERAZ NA TWOIM KOMPUTERZE!!!
dodano: 29.6.2007, autor: ciejma

Wciel się w Jack Sparrowa, Willa lub Elizabeth i wielu innych. Wykorzystaj ich unikatowe umiejętności walki. Staw czoła przeciwnikom i wyrusz w podróż na kraniec świata!!! Są też możliwości pojedynkowania się i wyzwania.

*****
Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata
dodano: 26.6.2007, autor: Srrroka

Czadowa gierka!!! W grze najbardziej podobają mi się odmienne tryby walki szablą. Według mnie Kapitan Jack Sparrow jest najlepszą postacią w całej grze. Tylko on potrafi robić "Jackanizm" czyli w ekscentryczny sposób zareagować na daną sytuację. "Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata" to połączenie "Skrzyni Umarlaka" i "Na Krańcu Świata" (ale i tak więcej plansz jest ze "Skrzyni Umarlaka"). Życzę przyjemnego grania. ;)

*****
Dobre Dla fanów
dodano: 23.6.2007, autor: darekbednorz

Witam, gra ta jest dobra tylko dla tych, którzy kochają Jacka Sparrowa i innych, bo dla normalnego gościa to będzie zwykła rąbanka ze słabą, a nawet fatalną grafiką. Poczciwe Sea Dogs ma więcej szczegółów.

*****
Fajna Gra - Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata
dodano: 22.6.2007, autor: cinmar123

Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata to dobra gra. Ciekawa, cały czas coś się dzieje i trzeba być cały czas skupiony na grze. Podoba mi się to, że gra jest oparta na faktach filmu. Jednak wyobrażałem sobie tę grę podobną do Gothica. Tam można było chodzić po całym świecie, w Piratach z Karaibów jest to ograniczone. Moim zdaniem gra jest trochę za łatwa. Mimo wszystko ma swój nastrój i czas przy graniu leci bardzo szybko :). 4/5.

*****
Piraci
dodano: 17.6.2007, autor: R0bert

Gra jest znakomita. Nie jest prawdą, jak podają inne serwisy, że gra jest na 6/10. Jest to bzdura! Znakomite walki, świetna fabuła, grafika bardzo ładna. Dodatkowo smaczku grze dodaje Jack Sparrow, o sorki, kapitan Jack Sparrow. Jego teksty są fantastyczne. Jedna z najlepszych gier w jakie grałem, a gram w gry komputerowe nie od dziś. Pozdrawiam.

*****
Ta gra jest EXTRA!!!
dodano: 16.6.2007, autor: Styśka

SUPER!!! Mam tę grę i polecam ją każdemu. Ma tylko jedną wadę - trzeba mieć do niej naprawdę silny procesor. A poza tym to gierka bez zarzutu. Warta swojej ceny!!!

*****
Dobra gra
dodano: 16.6.2007, autor: Adizaw

To dobra gra, prosta, logiczna, pełna wyzwań i prostych poziomów. Zawiera wszystko, co powinna zawierać dobra gra zręczniściowo - defensywna. Świetna do "wypoczywania przy kompie".

*****
Piraci z karaibów na krańcu świata
dodano: 15.6.2007, autor: nema noitanmad

Od niedawna zaczęłam grać w tę grę i bardzo mi się podoba, nie jest to gra dla osób, które nigdy w nic nie grały jest wiele ciekawych wątków bo początek to praktycznie film "Piraci z Karaibów skrzynia umarlaka" a dopiero później zaczyna się "Kraniec świata". Jest to jedna z lepszych gier, mogę tak uważać dlatego, że jestem fanem i film mi się bardzo podobał a jest wszystko bardzo podobne (gra-film). Jedyny minus to to, iż nie mogę w nią grać długo bo strasznie bolą mnie palce <śmiech>. Polecam wszystkim sterowanie takie jak w "Czarze ognia" a Czara w ogóle mi się nie podoba (gra). POLECAM!! Na wakacje dobra zabawa!!

*****
Recenzja
dodano: 15.6.2007, autor: tidaxel

Grafika dobra, ale brak w tym ustawiania kamery! Fajne zadania, ale większość z nich mi się zacina !

*****
Piraciz Karaibów na Krańcu Świata
dodano: 13.6.2007, autor: Czarny Pazur

Bardzo fajna gra, pełna akcji i emocji. Dobra grafika i inne... Nie znam fajniejszej gry niż ta.

*****
Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata
dodano: 13.6.2007, autor: wojtekzdrójk

To bardzo fajna gra. Można wypełniać misje, toczyć pojedynki, przyjmować wyzwania, garć w pirackie kości i pirackiego pokera. Można robić kombosy i jacazanimy.

*****
Pirai z Karaibów Na Krańcu Świata (pc)
dodano: 12.6.2007, autor: grający

Tekstury i grafika nie są najlepsze, ale grę ratuje walka. Walka jest naprawdę dobra, coś w stylu Władca Pierścieni Powrót Króla, tylko że odrobinę lepsza. Możesz kierować 4 postaciami, 3 główne to Will, Jack i Elisabeth, a 4 to Barbarosa. Warto kupić na popołudniową rozrywkę.

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 12.6.2007, autor: adamos123

Ta gra opowiada o niezwykłych przygodach piratów i naszego ulubieńca Jack'a Sparrow'a. W tej fascynującej grze można walczyć najróżniejszymi postaciami, od Jack'a Sparrow'a, po zwykłego mieszkańca miasta. Czekają na was super przygody, więc GRAJCIE!!!

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 12.6.2007, autor: germany

Piraci z Karaibów mają fajną grafikę i realistyczne postaci i w ogóle. Pozdrawiam.

*****
A miało być tak pięknie....
dodano: 12.6.2007, autor: Altair05

PKNKŚ to doprawdy słaba gra, niemalże tragiczna z mizerną walką, słabą grafiką (nie daj się zwieść niebrzydkim screenom). Jest to też gra praktycznie bez fabuły, a całość jest pozbawiona wyrazu i nie ma za grosz klimatu. Jednym słowem: PORAŻKA!!!

*****
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
dodano: 9.6.2007, autor: biderman

Gra o bardzo ciekawej fabule, ale grafika i czas grania nie najlepszy. Osobiście przeszedłem ją w niecałe 3 dni. Ogólnie w Piratów gra mi się bardzo przyjemnie i zachęcam do jej zakupu.

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 8.6.2007, autor: Morghotal Septh

Gra jest dobrze skonstruowana, lecz tylko w pewnym stopniu odnosi się do filmów. Grafika płynna choć szczegóły np. w przerywnikach nie najlepsze. Najbardziej w piratach podoba mi się "zatoka ze skarbem", która pozwala na oderwanie się od trybu fabularnego i daje możliwość lepszego poznania postaci i świata gry.

*****
GRA ZREĘCZNOSCIOWA WSZECHCZASÓW
dodano: 6.6.2007, autor: swb

BARDZO DOBRE POŁĄCZENIE GRY AKCJI Z ELEMENTAMI RPG. GRA JEST KRÓTKA, ALE O WIELE LEPSZA OD SWEJ POPRZEDNIEJ 1 CZĘŚCI JAKA WYSZŁA W POLSCE. DOBRZE, ŻE MA ROZBUDOWANY SYSTEM POJEDYNKÓW, A TAKŻE NAWIĄZUJE DO 2 CZĘŚCI FILMU.

*****
Bardzo dobra filmówka!!!
dodano: 6.6.2007, autor: przemcio256

Ostatnio każda gra filmowa była co najwyżej dobra, ale tylko jeżeli już się naciągało ocenę. Wszystkie Harry Pottery czy Opowieści z Narnii to zwykle zrecznosciówki. Ta gra to naprawdę gra i prawie nie zauważa się, że jest na podstawie filmu jeżeli chodzi o grywalność. Według mnie film Piraci z Karaibów 3 i gra o tym samym tytule - 10/10.

*****
Piraci z Karaibów Na Krańcu świata
dodano: 5.6.2007, autor: Matyo35

Doskonała gra akcji, idealnie współgra z filmem. Zawiera część drugą i trzecią przygód Jack'a. Najlepsza, doskonała grafika, dobre combosy i nagrody. Polecam. Matyo35

*****
super gierka xD...
dodano: 4.6.2007, autor: andrew93

Uważam że ta gra jest bardzo ciekawa, jak czytałem jej recenzje myślałem, że to zwykła rąbanka, ale się zdziwiłem ponieważ ma dość fajną grafikę. Nie jest ta grafa taka jak w Gothic 3 ale nie jest źle, a jeśli chodzi o fabułę to jest ona mieszanką 2 części Piratów z Karaibów czyli Skrzynia Umarlaka i Na Krańcu Świata. Trzeba tam robić tzw. Jacksmanie czyli tricki Jacka Sparowa, trzeba wtedy w odpowiednim tempie wciskać różne przyciski, a postacie którymi będziemy sterować to Jack Sparow, Elizabeth Swam, Wiliam Turner i nie wspomniany w recenzji Kapitan Barbossa. xD

*****
Dobra gra chociaż nieco słaba grafika... Zapowiadano na bdb grę
dodano: 4.6.2007, autor: W.S.A.D

Dobra gra, chociaż nieco słaba grafika... Zapowiadano na bdb grę, trochę się zawiodłem... Chociaż to pierwsza gra z tym filmowym świetnym klimatem, a te ruchy Sparrowa, efektowne kombosy.... Aj, Aj, Kapitanie!

*****
Piraci z Karaibów
dodano: 2.6.2007, autor: globo1

Jest to bardzo dobra gra, ale szkoda że kamera nie jest za plecami. Przynajmniej ma takie wymagania, że każdemu pójdzie.

*****
Piraci są COOL :-)
dodano: 2.6.2007, autor: PRINCE JANEK

W grę grałem na kompie 2.40 Ghz, 512 ram, karta graficzna ATI radon 9550 128 ram. Mówi się że po adaptacji filmowej nie ma co sięgać, że są fatalne itd. Lecz ta gra jest adaptacją dobrą lecz nie bezbłędną. Grafika nie jest next-genowa, wręcz przeciwnie, dość słaba, jednak na moim kompie może się tak zdawać, a na innym nie. Sama gra jest ciekawa. Zauważyłem, że jest w niej dużo questów pobocznych. Muzyka dobrze dobrana wśród której można usłyszeć piosenkę He’;s Pirates. Efekty dźwiękowe także na wysokim poziome. Oprócz trybu fabularnego jest jeszcze tryb wyzwania i pojedynków. Ten pierwszy odblokowujemy po przejściu pierwszej misji a drugi po przejściu całej gry. Wymagania gry są nie wysokie, a sama gra jest dobrze wydana. Posiada: wszystko standardowe + plakat ( LOL ). Jedna z lepszych adaptacji filmowych.

*****
Piraci z Karaibów na Krańcu świata
dodano: 2.6.2007, autor: przemaspla

Fajna gierka. Grafika nawet nawet i muzyka też spoko. Jedynym minusem jest to, że jest za krótka (przeszedłem ją w dwa dni). Postacie dobrze wyglądają. Polecam ją fanom Piratów.

*****
Będziesz w niebie... Jeśli nie odrzuca cię grafika bez shaderów 5.0
dodano: 1.6.2007, autor: military

Trudno znaleźć słowa wyrażające uczucia towarzyszące mi podczas gry... Grywalność Piratów powoduje opad szczęki i ślinotok - nie można się oderwać! To zasługa NAJLEPSZEGO systemu walki jaki widziałem, podobnego do tego z LOTR: ROTK, ale... lepszego! Pojedynki wymagają refleksu i taktyki, a nie walenia w przyciski. Poza nimi mamy trochę rozmów i zwiedzania miasteczek. Poziomy to uproszczone w porównaniu do przygodówek, ale - kto widział takie cuś w bijatyce? Gra jest zróżnicowana i nie nudzi się; jest krótka, ale żeby uzyskać 100%, trzeba spędzić przy niej tygodnie. Dźwiękowo poraża - głosu użyczyli niektórzy aktorzy z filmów, zaś naśladowcy Johnnego Deppa nie da się odróżnić od "oryginału"! Jedyną wadą jest grafika. Gra nie jest brzydka, ale niektóre tekstury mają niską rozdzielczość - to konwersja z PS2. Animacja pozostaje jednak perfekcyjna. Zatem jeśli nie przeszkadza wam wygląd (mnie nie przeszkadza ani trochę, wszak nie o to w grach chodzi), będziecie bawić się przednio. Polecam!

*****
PIRACI Z KARAIBÓW NA KRAŃCU ŚWIATA
dodano: 30.5.2007, autor: bóg marnotrawny

BARDZO DUŻO MOŻLIWOŚCI ATAKÓW NP: KOMBO, POTĘŻNY ATAK, SZYBKI ATAK, RZUT GRANATEM, PISTOLET ITP. W KTÓRYMŚ MOMENCIE NIE MOGŁEM ODERWAĆ SIĘ OD EKRANU. GRAFIKA DOBRA A ŚCIEŻKA DŹWIĘKOWA PRZYJEMNA. GRA O ŚREDNIEJ TRUDNOŚCI. ETAPY CIEKAWE I PRZYJEMNE. GRA SIĘ ŚWIETNIE, GRA WCIĄGNĘŁA MNIE CHOCIAŻ JESTEM DOŚWIADCZONYM STRATEGIEM.

*****
Piraci z Karaibów: Nakrańcu Świata
dodano: 26.5.2007, autor: pawels1992

Gra jest liniowa, brzydka i zawiera niezrozumiały dla mnie natłok walk.

*****
JEST FAJNA ALE KRÓTKA
dodano: 26.5.2007, autor: kamil-96-96

Gierka jest bardzo fajna i rozbudowana. Ale daję 4/5, bo w jeden dzień przeszedłem do połowy grając może 4 godz.

*****
Piraci z karaibów Na krancu Swiata
dodano: 24.5.2007, autor: samochodzik123

Jest to bardzo dobra gra, wprost najlepsza. Grafika jest super, tak jak możliwości w tej grze, polecam serdecznie!!!:))

*****
Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
dodano: 21.5.2007, autor: kranik

Fajna gra z niezwykłymi postaciami i efektami specjalnymi, bardzo różna kombinacja ciosów.