logo
informacje o grze

Driver

platforma: PC wydawca polski: CD Projekt/CDP.pl producent: brak danych

Wszystkie recenzje związane z grą

*****
Driver
dodano: 8.4.2009, autor: Kalach1992

Przeszedłem całą i muszę z przykrością stwierdzić, że poziom trudności jest źle rozplanowany co bardzo przeszkadza początkującemu. Gra jest dość stara, więc nie przyczepię się do grafiki, ale jeśli chodzi o fabułę to trochę się zawiodłem... Spodziewałem się bardziej wciągającej gry. Polecam osobom o dużej cierpliwości. Pozdrawiam.

*****
Driver
dodano: 18.2.2009, autor: SNeddy

Gra z ciekawą fabułą jak na wyścigówkę, grafika nie najlepsza ale mogło być gorzej... Ogólnie gra bardzo fajna :)

*****
Driver
dodano: 3.1.2009, autor: Patryk to gość

Polecam naprawdę warto gra jest jak gta jeździmy wozami, gania nas policja jeżeli przekroczymy prędkość, przejedziemy na czerwonym świetle, pojedziemy pod prąd itp.jeździmy i wypełniamy misje, polecam.

*****
Driver na tamte lata The best.
dodano: 13.11.2008, autor: marynarek

Bardzo fajna i ciekawa gra ,może nie dostarcza zbyt wiele atrakcji ale ma się z nią trochę zabawy. 4 całkiem. zasłużona

*****
Driver
dodano: 7.11.2008, autor: dułgi

Gra jest ogólnie fajna , fabuła ok, ale ta grafika dobijająca jest, pomimo że sie da opcje na maxa to i tak wygląda okropnie!!!!!!

*****
Średniak.
dodano: 20.10.2008, autor: Airborne96

Średnia ta gra. Grafika z przed kilku lat jest brzydka. Sterowanie jest porąbane ale dobrze że można zmienić ustawienia. Jest też bardzo trudna. Pierwsza misja jest prawie nie do wykonania. Dla mnie 3/5.

*****
Kiepska
dodano: 24.9.2008, autor: matirafal

Wymagania, sterowanie, grywalność, długi czas ładowania... pozostawia wiele do życzenia.

*****
Stare,ale jare.
dodano: 7.7.2008, autor: pan m.

Dziś już w to prawie nikt nie gra.A szkoda,bo wtedy seria Driver mogła konkurować z GTA.Ładna jak na tamte czasy grafika,ciekawe i zróżnicowane misje,sporo aut,duży teren,po którym można się poruszać.Kto tego nie ma-polecam,aczkolwiek teraz trudno tę grę dostać.Owszem,są minusy tej gry,ale nie jest ich wiele.

*****
Driver
dodano: 4.7.2008, autor: AndrewBoss

Gra Driver jest mi bardzo dobrze znana. Miałem tą grę już kiedyś ale gdzieś się zawieruszyła. Ze względu na to że bardzo lubiłem w nią grać kupiłem sobie nową. Driver jest świetny, naprawdę dobrze się bawiłem grając w niego. Podobają mi się dostępne w nim samochody bo mają styl. Uciekałem nimi przed policją lub spokojnie jeździłem z przepisami. Spędziłem na niej miło czas. Szczerze polecam tą grę.

*****
Driver I - klasyką
dodano: 3.6.2008, autor: Tymek1994

Driver jest grą z przed kilku lat. Tą grę przeszedłem osobiście kilka razy. Ale emocje podczas wykonywania misji są inne niż zwykle. Pierwszy raz zagrałem w Drivera na PlayStation, wtedy ta gra była nowością. Wszystkim tym, którzy nie grali jeszcze w tą grę POLECAM !! Choć ta gra ma już swój wiek, ale ma swoją wartość! Pozdrawiam

*****
Świetna gra dla tych co lubią samochody
dodano: 2.4.2008, autor: Gregorxxx93

Gra jest naprawdę dobra i szczerze ją polecam. Grafa jest jaka jest ale sie można przyzwyczaić, przecież kiedyś była dla ludzi jak w Pro Street. Fizyka dobra, wózki ładne, misje dobre, ale niektóre masakryczne, np. ostatnia. Męczyłem się z nią bardzo długo i nareszcie był koniec gry i odblokowanie dobrych dodatków. Tylko ta część wg. mnie ma w sobie to coś. Ostatnio zacząłem ćwiczyć drift. Bardzo dobra gra i polecam!

*****
komentarz
dodano: 29.3.2008, autor: pz6

Fajna. Ale trudne sterowanie. Najtrudniejsze zakwalifikowanie się.

*****
Driver
dodano: 22.3.2008, autor: Martini555

Jak na te lata to nie najbrzydsza grafika i fabuła, 4 miasta, po których można swobodnie się poruszać, kilka trybów gry, jak np. pościg, ucieczka, przejazd na czas wybranego odcinka itp. Fajna gra, która przypomina stare dobre czasy samochodówki. Polecam dla tych, którzy nie przywiązują zbytniej wagi do grafiki i innych szczegółów.

*****
Driver
dodano: 21.3.2008, autor: Jelonislaw

No, dosyć stara gra, ale ma swoje plusy i minusy. Ja osobiście uważam, że tworząc "Driver'a" twórcy niezbyt się przejęli sterownością pojazdu. Jest to u mnie duży minus, gdyż żeby opanować pojazd trzeba na prawdę "wyczuć" auto. Poza tym są też i plusy, ale jednak nie polecam tej gry nowicjuszom w prowadzeniu auta.

*****
Driver
dodano: 19.2.2008, autor: Patryk Mogilno

Dobra gra, jest bardzo grywalna i mile spędza się z nią czas.

*****
Driver
dodano: 22.1.2008, autor: THSUBASA

Driver to po prostu klasyk. Polecam miłośnikom swobodnej jazdy po mieście. Jest tam kilka bardzo trudnych misji. Warto zagrać.

*****
Super Gierka
dodano: 17.1.2008, autor: pendrak z kibla

Super gierka!! Dużo trybów rozgrywki, malutkie wymagania, prostota, ale gierka bardzo wciąga, grałem w nią 5 lat temu i teraz żałuję, że tamtego kompa już nie mam i że płyta się popsuła. Pozdrawiam całą Wielkopolskę. KKS Lech Poznań.

*****
Kultowa gra
dodano: 15.1.2008, autor: volition

No co tu dużo mówić? Grę chyba każdy zna, bo to chyba jedna z pierwszych gier samochodowych na pc w 3d. Gra potrafi przyciągać. I co z tego, że grafa ma już nie te lata? Gra jest fajna, fabuła do rzeczy, muza niezła. Tylko polski wydawca mógłby się postarać o większe literki w filmikach. PS. Nawet driftować się nauczyłem, jest to dość trudne ale wykonalne, a ile frajdy daje. :)

*****
Gra Driver
dodano: 12.1.2008, autor: bielasek

Driver wprowadzi Cię w świat fantazji! Moim zdaniem jest to gra dobra dla fanów wyścigówek i innych, ponieważ ma dobre nagłośnienie, efekty specjalne. Za dużo by wymieniać... Napięcie rośnie.

*****
Driver
dodano: 6.1.2008, autor: cosnek95

Fajnie mi się w nią grało, ale grafika ma już swoje lata.

*****
Driver
dodano: 5.1.2008, autor: peresl1000

Dosyć fajna i wciągająca gra samochodowa.

*****
No cóż...
dodano: 1.1.2008, autor: alfega vokov

Rozrywka polega na jeździe samochodem, ale nie daje dużo satysfakcji... stare, ale nie jare, chyba że 4 lata temu.

*****
To już nie są czasy dla niej.
dodano: 29.12.2007, autor: foxx76

Gra ta jest dość dobra... i to DOŚĆ to maks. Dlaczego? To proste. Grafika nawet na czasu w których była wydana rewolucyjna nie była. Kariera dość szybko przeradza się w cykl: z punktu do punktu, albo niech cię nie zobaczy policja, albo nie daj się rozwalić. Ciągle to samo tylko coraz dłuższa droga do przejechania, coraz mniej czasu, coraz więcej policji. Multiplayer... jaki multiplayer? Ciekawa fabuła... no bez przesady. Grywalność... no może. Właśnie to co broni wyśmienicie tej gry to te mini gierki: Carnage, Survival, Checkpoint, Dirt Track i kilka innych. Świetna zabawa na wiele dni, szczególnie carnage. Po za tym zawsze można powrzucać swoje wyniki do cyberscore.net i dzięki temu odświeżyć grę na przynajmniej kilka dni. Jednak aby dzisiaj w nią grać trzeba być trochę zdesperowanym...

*****
Driver
dodano: 26.12.2007, autor: klaser2

Fajna, tylko grafa w oczy kłuje.

*****
Driver
dodano: 11.12.2007, autor: Master Zioomal

Gra nie ma zbyt powalającej grafiki, ale mimo to jest bardzo fajna. Są nawet ładne samochody. Jest realistycznie oddana kontrola nad pojazdem i modelowanie zniszczeń.

*****
Driver
dodano: 8.12.2007, autor: mateuszbanach0

Driver - uważam tę grę za jedną z najgorszych. Grafika jest brzydka, samochody, postacie i budynki kanciaste. Kolejna wadą jest brak możliwości wyjścia z samochodu. W grze wykonujemy polecenia dla mafii, ale pamiętamy, że jesteśmy policyjną wtyką. Jedyne zalety tej gry to ładne poślizgi i ogólne dobre zachowanie samochodu. Ogólnie Driver jest brzydki i przestarzały. Nie polecam jej kupować, ani nawet grać!

*****
DRIVER
dodano: 29.11.2007, autor: kanus

Driver to super gra. Pomimo słabej grafiki podoba mi się. :) 5/5.

*****
DRIVER
dodano: 2.11.2007, autor: fuby120

Super, jeździsz se po ulicach Maiami i San Francisco!!

*****
Driver
dodano: 2.11.2007, autor: FilFin

Stara gierka. Kiepska grafika... Jakieś kwadraty, zamiast kół itp. Jak ktoś lubi, to można sobie pojeździć samochodem po mieście. Jeśli chodzi o kampanię, to większość misji wygląda tak samo... Trzeba jeździć od jednego punktu do drugiego jak najszybciej. Policja jak chce cię złapać, to prostu stuka w twój samochód jak najwięcej razy, dopóki licznik uszkodzeń będzie na 100% - mało realistyczne.

*****
Klasyk
dodano: 14.10.2007, autor: Yurop

Jak dla mnie klasyk. Grafa już troszkę leciwa, ale gra i tak jara. :)

*****
SPOKO GRA
dodano: 18.9.2007, autor: wislaczek

W tę grę można grać w nieskończoność dlatego, bo są super misje do wykonania.

*****
Najlepsza z tych trzech części
dodano: 8.9.2007, autor: yael

Grałem we wszystkie części i tylko jedynka posiadała to "coś". Model jazdy jest w jedynce najlepszy. Jeśli masz do tego kierownicę to czeka Cię trochę zabawy. Pamiętam, jak z kolegami przesiedzieliśmy Sylwestra przy tej grze, a zaczęło się od tego, że włączyliśmy ją tylko na chwilę. :) Jeśli ktoś ma słabszy sprzęt i nie ma wymagań co do super grafy, to polecam.

*****
DRIVER
dodano: 3.9.2007, autor: arenaalbionu

Dla mnie jest to zajefajna gierka. Można powiedzieć, że jest to wyścigówka zmiksowana z zręcznościówką. Coś jak G.T.A, tylko lepiej dopracowane i nie strzelasz. Polecam ją i także inne części, jak DRIVER 2 i 3.

*****
Driver - recenzja
dodano: 8.8.2007, autor: mati 93

Gra opowiada o gościu z FBI - zapowiada się banalnie, ale ta gra ma to coś, po czym aż nogi miękną! Niestety jedyną wadą jest grafika i dlatego nie 5 gwiazdek. :)

*****
Bardzo cienka gra
dodano: 31.7.2007, autor: Pirat094

Gra jest niezwykle nudna i monotonna. Grafika jet do niczego, odległość rysowania sprawia, że widzę przed sobą tylko niebo, fabuła fatalna. Dałbym 1/5 ale troszkę spodobały mi się efekty. Nie polecam i dziwię się, że jeszcze jest dostępna w tak fajnej serii jak Extra Klasyka Next.

*****
Driver
dodano: 20.7.2007, autor: pawlona

Beznadziejna grafika, fizyka jazdy itp. Nie polecam.

*****
Driver
dodano: 5.7.2007, autor: Andrew21.5.1993

Jest to gra polegająca na byciu kierowcą i przyjmowaniu zleceń od np. mafii. Przechodząc misje odblokowują się miasta (Nowy Jork, Los Angeles, San Francisco i Miami), po każdym z tych miast można się swobodnie poruszać z jednym wyjątkiem... trzeba uważać na policję.

*****
Driver
dodano: 30.6.2007, autor: klaser

Gra jest super. Fajny klimat. Muzyka. I misje.

*****
fajna gra ale..
dodano: 26.6.2007, autor: Łukasz1234

Gra mi się podoba, grafa dobra, misje też, pisali że jest od 7 lat ale dziwne to, że są przekleństwa. Właśnie przez to obniżam ocenę.

*****
troszkę kiszka ;(
dodano: 14.6.2007, autor: Ezet

Ładna grafika, dobra grywalność, tylko że strasznie szybko się nudzi...

*****
Driver
dodano: 18.5.2007, autor: Rambo12

Gra ogólnie dobra, tylko słaba grafa i niezła fabuła.

*****
Gra Ma Ładną Grafikę i Taktykę
dodano: 18.5.2007, autor: zombi123

Gra jest ładna i dopracowana graficznie, dlatego mi się podoba. Fabuła też sprawia niezłe wrażenie, a wymagania sprzętowe tej gry są minimalne.

*****
Driver
dodano: 11.5.2007, autor: MESECAM

Gra fajna, da sie poszaleć po mieście, ale grafika troszkę kuleje, ale nie ma co się dziwić bo to nie najnowsza gra. Ogólnie POLECAM grę, bo nie jest taka zła.

*****
Beznadzieja!!!
dodano: 3.5.2007, autor: Maciejka12

Gra jest beznadziejna. Mało miast, słaba grafika, całkiem zrąbana fabuła, nie ma możliwości wybrania auta na początku gry, 20 zł (!) to stanowczo za dużo... Wymieniać jeszcze?? Nie polecam tej gry, nawet jakby kosztowała 5 zł!

*****
Driver
dodano: 24.4.2007, autor: Krzysiek1312

Fajna gra, trochę akcji i wcale nie taka na jeden dzień.

*****
DRIVER
dodano: 10.4.2007, autor: Radek 1994

Gra z ogółu fajna. Realistyczne modele, ale grafika! Dno.

*****
DRIVER
dodano: 10.4.2007, autor: michalkali1992

GRA DRIVER jest fajną grą. Najtrudniejsze jest jednak przejście do gry. Jest tam trudny trening. ALE POZA TYM JEST SPOKO.

*****
Driver
dodano: 7.4.2007, autor: dominik28

Gra w miarę fajna. Niestety grafika w porównaniu do innych gier jest przeciętna. Misje były dosyć ciekawe. Spodobały mi się samochody dostępne w tej grze. Dominik :D.

*****
Driver
dodano: 7.4.2007, autor: Dominator19

Kupiłem ją i włączyłem. Patrzę, a tu taka grafika dziwna, ale mówię sobie "Zagram i zobaczę". Nie mogłem przejść misji treningowej, ale po paru próbach udało mi się. Potem przeszedłem ją całą i mi się trochę znudziła. Daję 3/5 za grafikę i grywalność i dźwięk razem wzięte.

*****
Driver - dobra gra !
dodano: 2.4.2007, autor: E.x.E.

Driver bardzo dobrą i wciągającą grą! Do jej wad można zaliczyć tylko słabą oprawę audiowizualną, ale to nie przeszkadza w czerpaniu rozrywki z tej gry. Fabuła jest wciągająca i zawiła. Gra jest trudna, ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo. :D

*****
Driver
dodano: 27.3.2007, autor: Graszczur

Cóż, niegdyś Driver był hitem. Nie wytrzymał jednak próby czasu. Od strony technicznej to uboga i przestarzała gra. Mogę ją jednak z powodzeniem polecić posiadaczom starszych (naprawdę słabych :) pecetów - ze względu na niskie wymagania sprzętowe. Driver może być interesującą pozycją dla tych, którzy chcą sobie "przypomnieć klasykę". Jednak i oni mogą być zawiedzeni.

*****
Driver
dodano: 25.3.2007, autor: damianek00

Bardzo mi sie podoba ta gra. Fajna grafika. Zawsze chciałem mieć grę z policją, wcześniej chciałem mieć NFSM.W.

*****
Tragiczna gra!!!
dodano: 24.2.2007, autor: Wojtek Qnik

...Ale przynajmniej można pograć... Oj nie, muszę was rozczarować, nie wszyscy sobie pograją w tego klasyka, jest bowiem pewien mały problem, a mianowicie taki, że gra nie chce się włączyć na mocniejszych kompach (np na moim stacjonarnym: AMD Athlon 64 2800+,2x512mb Ramu,Palit Radeon X800GTO 256/256 reszta sprzętu jest nieważna). Po wielu bojach udało mi się ją uruchomić na lapku, który ma grafikę, na której gra nie powinna działać (tak było napisane na pudełku!!). Niestety gra już się mocno zestarzała, poziom trudności jest za to rewelacyjny, ta gra jest dla naprawdę zawodowych graczy; odstrasza model jazdy oraz przestarzała grafika. Wystawiam ocenę 2/5 ze względu na poziom trudności. Ja osobiście nie polecam tej gry, uważam że jest więcej gier na które jest warto wydać taką sumę pieniędzy. Pozdro Qnik

*****
POLECAM
dodano: 26.1.2007, autor: Matusz91

Dobra fizyka pojazdu, jak na czasy w których ukazała się gra. Polecam.

*****
Witam...
dodano: 21.1.2007, autor: Adrstalik

Witam. Jako osoba bardzo lubiąca grać w gry, stwierdzam, że ta gra była dobra, lecz nie do końca. Wymienię zalety: - Duże emocje gry (Oczywiście jeżeli ktoś gra na klawiaturze, to nie dostarcza to mu większych emocji) - Dobra jakość grafiki - Realistyczność (czyli za przejechanie na czerwonym świetle zaczyna nas ścigać policja) Wymienię negatywne odczucia: - Grafika była dobrej jakości, lecz w grze pojawiały się błędy, które psuły całą grę. - Nudzące pierwsze misje (bez emocji) Więcej nie będe się rozpisywał. Adrstalik®;;

*****
Driver
dodano: 6.1.2007, autor: oglog

Gra jest w miarę fajna. Jesyne jej minusy to to, że grafikę ocenię na 3 i trudne są misje. Ale poza tym jest całkiem fajna.

*****
Driver
dodano: 6.1.2007, autor: Michał.

Tę grę polecam tylko tym graczom, którzy lubią pościgi, rozwalanie itp. Jest dużo trybów do wyboru, takie jak: przejażdżka, pościg, demolka albo kampania "Pod przykrywką". Jedyna wada to jest grafika, nie jest ona najlepsza, bo ta gra ma swoje lata, ale ogólnie jest dobrą grą.

*****
Driver
dodano: 2.1.2007, autor: wiewiur3d

Ta gra jest super mimo niezbyt dobrej grafiki, ale można nieźle się pobawić

*****
Driver
dodano: 31.12.2006, autor: Fabianowski

Gra ma słabą grafikę. Misje są nawet długie. Zbyt trudny trening początkowy. Mnie się nie podoba ta gra!

*****
super ex
dodano: 30.12.2006, autor: 10 w pln

Ta gra ma świetną muzykę i po prostu jest super, polecam i jest bardzo tania, aż za.

*****
full wypas old school
dodano: 29.12.2006, autor: KaR85

Jak na dzisiejsze czasy to gra się bardzo mocno zestarzała, ale zapewnia(ła) ogromne ilości miodu płynące potokami z telewizora/monitora. Co było najlepsze w tej grze (jak i w całej serii) to model jazdy. Gra się po prostu bardzo fajnie, podcinając ręcznym koła przed zakrętem, by wejść w niego bokiem i wyjść trzymając wciśnięty "przystanek". Do tego zniszczenia, policja, 4 miasta i wszystkie ulice pod kątem 90st do siebie;) Ze względu na sentyment i dziesiątki godzin spędzone jako Tanner daję 5/5! Polecam

*****
DRIVER
dodano: 29.12.2006, autor: koni3479

PROSTA W OBSLUDZE, NIEZLA ZABAWA, TROSZKĘ CIENKA GRAFIKA, A POZA TYM PO PROSTU DOBRA

*****
Driver
dodano: 28.12.2006, autor: Twaróg92

Grafika wymaga lekkiej poprawki, ale tak ogólnie jest super. Grywalność dobra, tylko za mało misji.

*****
Fajna gierka
dodano: 28.12.2006, autor: tromba007

W tej grze wcielasz się w rolę Tannera, twardego i niezależnego gliny, który oddaje odznakę, aby pod przykrywką przeniknąć w szeregi ludzi mafijnego bossa-Castaldiego.

*****
Dobra gra, ale
dodano: 27.12.2006, autor: MichaW

Driver to fajna rajdówka, ale ciężko gra się w nią bez kodów. Podczas normalnej gry na luzie (spokojne miasto) kiedy ścigasz się z policją nie spsób jest uniknąć wypadku. Dlatego trzeba wpisać kod na brak obrażeń. Ale z kodem to już co innego. Rewelacyjne pościgi po wielkich metropoliach USA czyli: Miami, San Francisko, Las Vegas i Nowego Jorku. Uciekasz przed policją dopóki nie odwrócą twego samochodu do góry nogami. Jednym słowem rewelacyjna gra dowolna, ale strrrrraaasznie trudne misje kampanijne.

*****
Gra idealna....
dodano: 27.12.2006, autor: Telomo

Super gra, grafika BYŁA powalająca, porównywanie ją z nowościami to tak jak porównywanie Boga z jednokomórkowcami... Gra idealna, super, lecz jeśli lecisz na wypas grafę i grę z wymaganiami nie z tej ziemi, to se odpuść. Gra dla starszych graczy którzy wiedzą, co to prawdziwa gra. (taki FEAR to film interaktywny, a nie gra) Polecam starszym graczom. Pamiętam jak patrzyłem jak bracia ją przechodzili, a tak to se po mieście jeździłem.

*****
Driver
dodano: 27.12.2006, autor: lysy1234

Gra jest wciagajaca:D Realistycznie oddana kontrola nad pojazdem, modelowanie zniszczeń, fizyka samochodu - pojazdy zderzają się, karoseria ulega deformacji, z opon unosi się dym, latają oderwane od kół kołpaki. Profesjonalna, polska wersja jezykowa, prócz tego sygnalizacja świetlna, piesi, ruch uliczny, patrole policyjne. W to trzeba zagrać :D

*****
DRIVER
dodano: 26.12.2006, autor: MAXPOWER

Ta gra jest super! Grafika jest bardzo dobra!!! W tej grze trzeba przyznać, że wykonuje się wspaniałe szaleństwa. Ścigamy się po drogach w pewnych miastach Ameryki! Polecam ją ponieważ też ją mam i jest cool!

*****
Dobra gra
dodano: 25.12.2006, autor: SzTimon

Moim zdaniem ta gra jest naprawdę ok. Akcja gry jest bardzo ciekawa, a poziom trudnosci odpowiedni dla każdego gracza. Gra jest bardzo interesujaca i wciągająca. Jedyne jej niedociągniecia to grafika i małe zróżnicowanie samochodów. Polecam.

*****
Driver
dodano: 25.12.2006, autor: glamourous

Fajna gierka, przeszedłem wszystko. Ale byście mogli trochę nad grafiką jeszcze popracować :)

*****
DRIVER
dodano: 22.12.2006, autor: gad83

Gra jest wyśmienita. Potrafi pokazać to, czego inne gry nie ukazują. Niezła rozpierducha... najlepsza gra na kierownicę

*****
Driver
dodano: 22.12.2006, autor: djjaccob24

Gra wręcz historyczna, ale nadal mi się podoba, istne gta. ;) Grafika mogła by być lepsza, ale gra ma klasę :D

*****
Driver
dodano: 17.12.2006, autor: GrzesiekPawluk

Gra jest spoko. Tylko można by ją trochę podrasować. Byłaby jeszcze fajniejsza gdyby samochód był bardziej wytrzymały albo niezniszczalny. Poza tym gra jest pierwsza klasa. Na pewno każdy kto lubi tego typu gry znajdzie w niej coś dla siebie. Ta gra wciąga.

*****
DRIVER jest superancką grą!!!
dodano: 16.12.2006, autor: imiennik

Witaj!!! Gram w DRIVER, bo to niszczenie samochodów, wyścigi i ucieczka od policji. To naprawdę super gra. Jeśli masz tę grę to wiesz jaka jest super.

*****
Driver
dodano: 16.12.2006, autor: force74

Bradzo fajny model jazdy. Trochę graficzka nie taka, ale poza tym ok.

*****
cztery plus
dodano: 8.12.2006, autor: Tomira

Gra świetna, wciągająca i realisyczna. Mimo, że nie lubię wyścigów, nie mogę odejść od komputera! Rewelacyjna fabuła i naprawdę dobrze odzwierciedlone prawa fizyki realnego świta. Polecam!

*****
prawie dobra
dodano: 7.12.2006, autor: lolek kolorek

Za mało interesującyh misji i krótka, ale daję taką ocenę, bo fajne texsty walą :)

*****
Gra bardzo dobra, warta uwagi.
dodano: 1.12.2006, autor: Driv3r-PL

Jest to zdecydowanie najbardziej wciągająca gra z serii "Driver". Nie przemawia za nią jedynie nieciekawa grafika, w końcu jednak ta gra powstała dobrych parę lat temu. Mnóstwo aut, misji, tras i emocji :). 5/5. Polecam i pozdrawiam!

*****
Driver
dodano: 28.11.2006, autor: Anguis

Gracze lubią mawiać, że pierwsza część gry jest zawsze najlepsza, i tak jest również w tym przypadku. Oprwaa fabularna gry zaczyna wciągać w świat gangsterskich porachunków i świetnych pościgów, z doskonałym modelem jazdy i tylko wizualnie zdajemy sobie sprawę, że gra ma już kilka lat i ustawienie max detal nie spowalnia kompa. Jednak po jakimś czasie przyzwyczajamy się do archaicznej oprawy i cieszymy się doskonałą zabawą, którą niniejszy produkt nam serwuje. Dla wszystkich fanów czterech kółek, dla których nie zawsze liczy się realistyczna oprawa wizualna jest to pozycja obowiązkowa.

*****
Dobra ocena
dodano: 25.11.2006, autor: oskaruś

Driver prenosi nas w sam środek prawdziwego szaleństwa. Driver dostarczy nam wciskającej w siedzenie, naładowanej adrenaliną akcji, jaką wyzwalają ekscytujace pościgi samochodami przez dzikie ulice czterech głównych miast USA. Uważam iż, driver jest super grą.

*****
Driver
dodano: 23.11.2006, autor: czareklol

W trakcie gry będziesz manewrować z wysokimi prętkościami w ruchu ulicznym, śmigać audostradami, przedzierać się bocznymi drogami, pokonywać mosty i poruszać się na rozmaitych nawierzchniach, które wpływać będą na zachowanie i kierowanie samochodem.

*****
DRIVER
dodano: 17.11.2006, autor: gurek13

cienka grafa ale fabuła dobra jeden minus ze nie można wysiadać z aut

*****
driver
dodano: 25.10.2006, autor: cito

grafika super samochody też ale najfajniejsze są różne misje można na tej grze poświęcic parę dobrych godzin.postawiłem najlepszą ocenę bo wszysttko jest w najlepszym pożądku

*****
Driver
dodano: 25.10.2006, autor: Judyta33

Grafika taka sobie muzyka też, efekty dzwiękowe mogą być. To co posiada ta gra to niesamowity klimat i wspaniałą grywalność. Jeżeli chcesz sobie pojeżdzić po ulicach San Francisco i Maiami, pouciekać przed policją jednocześnie rozwiązując stawiane przed Tobą zadania to ta gra jest dla Ciebie.

*****
Driver - recenzja
dodano: 21.10.2006, autor: antonicho

Świetna gra która ma następujące opcje gry: Przejażdżka , Szaleństwa za kółkiem , TRENING oraz Pod Przykrywką. Driver ma raczej kiepskie sterowanie ale grafika jest naprawde niezła! o czym to jest nie będe wspominał... Przekonajcie się sami!

*****
Driver jest cool!!!!!
dodano: 9.10.2006, autor: Rocket2006

Ta gra jest bardzo fascynująca dla graczy, którzy lubią samochodówki lub rajdówki. Więc uważam, że ta gra odemnie dostanie ocenę 3/5, ponieważ na wyższą ocenę nie zasługuje, dlatego że ma słabą grafike, gra jest monotanna,a dodatkowo jest bardzo, ale to bardzo łatwa i tyle. Nic dodać, nic ująć?

*****
EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA GRA
dodano: 31.8.2006, autor: hakarzy

Ta gra jest extra ma dobrą grafikę i fajną muzykę. Gra się w nią extra.Ma dobrą fabułę i fajne samochody,miasta są rozbudowame i fajnie wyglądają mają ciekawe budowle lecz niektórę obiekty w mieście są płaskie.Ogólnie gra jest BARDZO DOBRA POLECAM!!!!!!!

*****
Driver.
dodano: 31.8.2006, autor: Kosa131

DRIVER IS THE BEST!!!(czytaj: DRIVER JEST NAJLEPSZY!!!). Dlaczego? Super pościgi,niezła zadyma, a w trybie pod nazwą pod przykrywką dużo rozrywki. Jeszcze niezdecydowany? To wystarczy moje jedno zdanie pod tytułem: gorąco polecam!

*****
Klasyka
dodano: 23.8.2006, autor: Mario17

Co można jeszcze dodać? Ta gra jest po prostu najlepsza w swoim gatunku. Po nieudanych próbach kontynuacji tj. "trójki" ta gra pozostaje najlepszą odsłoną w całej serii. Polecam!

*****
Driver
dodano: 21.8.2006, autor: Skarżysko blog

Gra ma już swoje lata i mimo błendów w grze gra się w nią dobrze. Pod wieloma względami wyprzedza GTA ale mimo to gra się w nia fajnie.Polecam też gre DRIV3R która wyprzedza GTA pod wieloma względami

*****
Driver
dodano: 11.8.2006, autor: Qba King pl.

Bardzo podoba mi sie ta gra.Najbardziej podoba mi się to że po skończeniu gry są odkrywane kody,możliwośc jeżdzenia innymi samochodami po miescie niz trzeba i... bonusowe miasto.Nie zdradze jednak jak sie ono nazywa, bo to ma być niespodzianka

*****
Małe jest piękne??
dodano: 8.8.2006, autor: zlyzwierzak

Gra ogólnie udana...jej największym minusem jest długość-krótka (przejście jej zajęło mi 3 godzinki)...poza tym mało ciekawe tryby gry - to wszystko już było...

*****
Coool gierka
dodano: 8.8.2006, autor: lemon14

Grafika jest trochę słaba dlatego taka ocena. Jest to gra w której należy kończyć kolejne po sobie misje a nie robić sobie przejażdżki po mieścia. Polecam tą gre tym którzy lubią uciekać przed policją i omijać blokady. Jestes przecież gangsterem a nie uczciwym obywatelem. Niestety gra nie jest zbyt długa i szybko można ją ukończyć.

*****
DRIVER
dodano: 3.8.2006, autor: SPOOKYKIDS

Gra jest niesamowita, filmowy klimat po prostu wymiata.Bardzo podoba mi sie mocno poślizgowy model jazdy, nie bez znaczenia jest także to że uwielbiam amerykańskie fury z tamtych lat.No i policja nie jest jakos specjalnie latwa, nawet na najnizszym poziomie trudności.A ostatnia misja po prostu zabija "cleant estwood "

*****
Driver
dodano: 30.7.2006, autor: Gorka007

Zajefajna GRA nie dla amatorów bo już od pierwszej misji trzeba sięwykazać umiejętnościami prowadzenia samochodu. Uważam też że zawodowcy będą mieli z nią kłopoty w przejściu. Mimo to zachęcam do zakupu tej wspaniałej GRY.!.!.!.!.!.!.>;

*****
Moja ocena
dodano: 20.7.2006, autor: Krzysiu49

Gra jest średnia. Spodziewałem się lepszej grafiki ale trochę się zawiodłem. Mimo to jako symulator samej jazdy warto po nią sięgnąć. Oddano całkiem nieźle realia jazdy po mieście. Dlatego za sam symulator max punktów a za grafikę minimum. Jak dla mnie ocena 3 ;)

*****
DRIVER
dodano: 13.7.2006, autor: bartus-112

Siemka! gra nie jest najlepszą w jaką grałem ale też nie jest najgorsza ciężko sie przechodzi niektóre misje i nieraz jest problem z zapisaniem gry tak jak np. w misji "aktówka"...ale da sie grać!

*****
Driver żądzi
dodano: 13.7.2006, autor: Browarinho

Driver ma słabą grafike, mało wozów ale misje są superowe. Miasta są rozbudowane, a nawet piękne (gra z 1999r.), samochody też się nieźle zachowują. Przejażdżka też jest fajna chodź szybko się nudzi. Grę polecam wszystkim graczom, a tym bardziej tym, którzy mają gorszy sprzęt.

*****
Driver- Najlepsza część seriii
dodano: 13.7.2006, autor: PiotreX84

Najlepsza część serii "Driver". Mam drobne zastrzeżenia do grafiki, która jest nieco stara. Po za tym reszta jest cool :) Najlepsze akcje są jak walniesz samochodem w samochód:) Lata blacha, kołpaki co tam jeszcze. Najlepsza część serii :)

*****
Driver
dodano: 12.7.2006, autor: artur83

Pomimo iż grafika gry jest archaiczna i pozostawia wiele do życzenia, to sam klimat gry jest niepowtarzalny. Jeden z najlepszych modeli jazdy w jaki kiedykolwiek grałem! No i oczywiście Nowy York Nocą, do którego dodajcie sobie 7 litrowego krążownika szos z lat świetności amerykańskiej motoryzacji, to jest to!

*****
driver
dodano: 11.7.2006, autor: uruk

ta gra mi sie podoba mimo przestarzalej grafiki ,ale to grywalnosc sie liczy i wedlug mniefajne jest cos w stylu GTA gdzie nie wysiada sie z auta PS:gra jest nie co trudna PPS:na playstation jest latwiej

*****
DRIVER
dodano: 10.7.2006, autor: dudi10

Najbardziej podoba mi sie akcja gry jak w realnym swiecie gdy jest policja nie przejedziesz na czerwonym swietle nie mozesz przekroczyc predkosci jest jedno male powiedzonko: "Stare ale jare" :)

*****
Driver
dodano: 6.7.2006, autor: Daniel2006

Uwarzam że ta gra jest dosyć nudna. Nie mamy aut do wyboru, a misje są nieciakawe. Jedyne fajne tryby gry to demolka, i treningi. Jeśli chcecie kupić tę grę nie polecam. Ja niestety kupiłem! Nie można nawet wysiąść z auta!!! A jeśli uważacie żę jest podobna do super gier takich ja np. Grand Theft Auto: San Andreas to jesteście w błędzie

*****
erni driver
dodano: 2.7.2006, autor: tytuserni

cześć driver to najlepsza gra na świecie.ocena jest taka bo jest fajna.w tej grze jesteś tajniakiem z lat 60.misje są w Miami,San Fransisco,Nowy Jork,Los Angeles .do wyboru masz dwa auta nie zdrać mafii to tyle JOŁ ZIOM!!!!!!!!!!!!!!!!

*****
recenzja
dodano: 30.6.2006, autor: Barti14

Gra jest fajna. Jest jednocześnie samochodówką jak i przygodówką i zręcznościówką. Mam tylko zastrzeżenia do grafiki,która jest troche niedopracowana. Gra nie zacina się i to jest jej plus.

*****
wymiata
dodano: 23.6.2006, autor: luzer

Ta oto gra to prawdziwy klasyk grafika nawet dzisiaj jest dobra a ta gra powstała trochę dawno. Największym plusem tej gry jest jej grywalność moim zdaniem ta gra zasługuje na tą ocene.

*****
Ludzie ta gra....
dodano: 21.6.2006, autor: dig

Ludzie ta gra zmienila bieg histori ;] jeszcze jak mialem psa ;] to pogrywalem z teraz mam znou po tylu latach ta gre :D:D:D Pozdrawiam ALl;]

*****
Driver
dodano: 18.6.2006, autor: sir Colin

Gierka jest fajna ponieważ ma misje i przez to można się wkręcić! Dałem 4/5 gdyż jej grafika mogłabybyć leprza :/

*****
Driver
dodano: 12.6.2006, autor: fguuui

FAJNIE ROZBIJAĆ POLICJE. Driver ma w sobie to coś czego inne gry nie mają. ocena jest taka bo takiej gry jeszcze nigdy nie miałem! jest najlepszą grą w firmie CD PROJEKT i na świecie!!!!! DZIĘKUJĘ zato że stworzyliście tą grę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*****
Driver
dodano: 10.6.2006, autor: Demon Hunterpl

Gra niezbyt dobra, grafika bardzo słaba, dzwiękowi też dużo brakuje, jednak grywalność w tej grze jest duża, polecam fanom samochodówek.

*****
Driver (autor: Leszek Grzybek)
dodano: 5.6.2006, autor: Lezek

Ta gra ma bardzo fajną grafikę.W grze są fajne auta.Pszeszedłem tą grę kilka razy,ta gra przypadła mi do gustu. polecam tą grę miłośnikom gier akcji i samochoduwek.

*****
Driver- Najlepsza ścigałka z otwartym miastem
dodano: 31.5.2006, autor: Kozak1993

Ta gra jest super! Nie ma żadnych mankamentów oprócz grafiki, która jest trochę przestarzała. Jest to najlepsza część z serii Drivera!!!

*****
Driver
dodano: 28.5.2006, autor: Tomicha

Driver to zarąbista gierka. Chociaż przy niektórych poziomach można się załamać gierka jest ładna graficznie, dźwiękowo, oraz grywalnie. Przeszedłem ją do końca i uważam, że dodatki końcowe są bardzo fajne.

*****
driver
dodano: 21.5.2006, autor: kamil12344

Gierka ta jest dużo lepsza od drivera3.Wymagania nie są duże, ale grafika jest smerfastycznie ładna. Polecam tym którzy nie mogą mieć drivera3, bo gdyby mieli to by mieli duży niedosyt.

*****
Stare ale Jare
dodano: 21.5.2006, autor: kub-a

Gra dostała odemnie 3 za dobra grywalnośc i fajna zabawę, a nie dostała 5 za słaba grafę. Ale ogólnie jest dosyc fajna.

*****
Driver
dodano: 19.5.2006, autor: T-800

To jest bardzo fajna gra akcji, ale szkoda że niemożna wysiadać z auta. Najpierw ją miałem na PSX-a.

*****
DRIVER
dodano: 13.5.2006, autor: salata4

Gra DRIVER jest bardzo fajną grą.Na początku trudnym zadaniem jest wykonanie kilku tricków na podziemnym parkingu ale potem dochodzimy do wprawy i idzie jak po maśle.jednak mi najwiekszy problem sprawilo DOPALENIE.Nie wiem dlaczego ale jak naciskalam klawisz # nic sie nie dzialo dopiero potem doszlam o co tu chodzi... :) SALATA4

*****
DRIVER
dodano: 13.5.2006, autor: MIETAS-72

Ta kultowa już gierka jest po prostu zajefajna.W tym jednym słowie zawarta jest kwint esensja całości co chciałbym o niej powiedzieć.Serdecznie polecam wszystkim tę grę,tym co nie mieli okazji w nią grać jak i tym którzy zjedli na niej zęby.Wtajemniczeni wiedzą że jest nieporównywalna do żadnej innej.!!!

*****
DRIVER
dodano: 10.5.2006, autor: zielone

Niezła jest ta gra . Dobrze, że ją kupiłem. Lecz jak każda ma wady. Na początku nie mogłem przejść testu i to mnie wkurzał, lecz w końcu się udało...

*****
Driver Prawdziwa Klasyka
dodano: 6.5.2006, autor: Promodel

Ta gre powinien mieć każdy szanujący się gracz Nic dodać, nic ująć poprostu 5 na 5

*****
Driver- stare, ale jare ;)
dodano: 5.5.2006, autor: Barni1989

Witam. Gra pomimo swojego już dość starszego wieku cały czas jest ciekawa i grywalna, ponieważ była jedną z pierwszych gier akcji. Mimo grafiki nienajwyższych lotów gra wciąga na kilka długich godzin! Jest warta tych 20 złotych. W tamtych czasach, kiedy ta gra była na topie ja miałem jeszcze pegazusa, a pecet to był larytas, dlatego dzisiaj cieszę się, że mogę w niągrać, kiedyś grałem w nią na psx'a, ale na pececie jest najlepsze ze względów polskiej wersji CD-Projekt! Polecam

*****
DRIVER to BEZNADZIEJA
dodano: 5.5.2006, autor: Tomi 95

Grafika jest beznadziejna, tylko jeden samochód w twoim posiadaniu to też beznadzieja i nie ma możliwości wyjścia z samochodu. kupiłem ją dlatego bo nie miałem jeszcze żadnego DRIVERA i chciałem zobaczyć co to wogóle jest za seria. Jedyne 2 rzeczy ktre podobają mi się w tej grze to cena i fabuła.

*****
Driver
dodano: 1.5.2006, autor: Rplus

Gra taka sobie fabuła na 4 dzwiek na 4 grafika 2 , mnie sie gra osobiscie tak sobie podobała , polecam tylko miłosnjikom DRIVERa. pozdrawiam wszystkich

*****
lepsz od driv3r
dodano: 1.4.2006, autor: nesto13

na pewno lepsze od młodszego brata, grywalność, grywalność i jeszcze raz grywalność, kto nie grał niech żałuje

*****
W tej grze wcielasz
dodano: 30.3.2006, autor: KrzysztofT

się w policyjnego tajniaka z lat 70 i masz niebezpieczne zadania. Jeżdżąc wspaniałymi wozami wykonujesz na zlecenie mafii różnorakie zadania - tu kogoś podwieziesz, tam coś komuś podrzucisz, byle szybko, ale niestety w każdej grze musi być jakieś utrudnienie. Przeszkadzają ci korki, światła uliczne, piesi i liczne patrole policji. Zdecydowanie lepsza od częśći nr 3, ale ma kłopoty z WinXP.

*****
Taksówkarz?
dodano: 30.3.2006, autor: Michał Mleczko

Mamy tu do czynienia z bardzo starą grą, która ma słabą grafikę i pójdzie na każdym sprzęcie. Jako kierowca, tak naprawdę policjant, po drugiej stronie prawa wykonujemy zlecenia, aby dostac się do mafiozów z Nowego Yorku. Po przejściu gry oprócz kilku ciekawych modów, których tu nie zdradzę, dostajemydo dyspozycji także wszystkie cztery miasta oraz parenaście samochodów do wybory przy przejażdżce. Chociaż gra jest stara, ma wyższą grywalność niż nowy zabugowany DRIV3R.

*****
Driver
dodano: 20.3.2006, autor: HeNtai69

Gosu old giera! Moze brakuje jej tego czegos co ma GTA3 ale i tak nie pozwala odejsc od moniotra ;']

*****
7 LAT PO PREMIERZE...
dodano: 14.3.2006, autor: Oscypek1

Gra jest bardzo fajna ale niewytrzymuje konkurencji chocby z gta 3.po pierwsze grafika-nie jest ona najwazniejsza ale mimo wszystko irytuje.2.miasto jak na dzisiejsz standardy jest bardzo male.3 niemozna wysiadac z samochodu.Zdecydowanie lepiej wybrac gta:3,vc lub sa lub total overdorse.lecz gra broni sie 3 rzeczami: 1.Grywalnośc 2.Fizyka jazdy 3.Cena Gra jest tez bardzo trudna ale przejscie jej daje wiele satysfakcji

*****
Driver IS THE BEST !!!
dodano: 13.3.2006, autor: DeRuleX

Mam tę gierke juz od 1,2...(liczę sobie) 7 LAT. Czyli od ukazania sie w 1999r (orginał oczywiscie za 99 zł). Powiem tylko ze taa gra BYŁA warta takiej sumki i JEST NADAL. Gram se w nią od czasu do czasu, i mimo ze ukazały sie tytuły takie jak MAFIA,True Crime LA czy DRIVER 3 (Driv3r jak kto woli) to i tak w DRIVER'A grało mi sie najlepiej. Jednak stare gry są THE BEST!!! No to tyle.

*****
Kiedyś ta gra zrobiła na mnie ogromne wrażenie...
dodano: 11.3.2006, autor: Dj Ogi

...Ale patrząc na nią dzisiaj, widać iż czas był bezlitosny. Gdybym oceniał ją w momencie ukazania się, to na pewno dostałaby 5/5 i to z plusem! Jednak przez te parę lat przybyło konkurencji (choćby GTA ewoluowało do rozmiarów i grywalności tak wielkiej, o jakiej wtedy nikt nie śmiał marzyć), jak i kolejnych części gry. Mimo wszystko chętnie wracam do Driver'a wspominając licealne czasy, kiedy to "jeździło się" do białego rana :) Dla nie znających gry - pozycja obowiązkowa. Ponoć (bo nie grałem) Driver 3, choć graficznie o wiele bardziej zaawansowany, zgubił gdzieś ten klimat...

*****
Driver old school'owa gra
dodano: 9.3.2006, autor: bleyba

zamówiłem tą gre bo lubie stare klimaty. Na tamte czasy to super samochodówka, polecam pozdro

*****
Driver
dodano: 27.2.2006, autor: Bondi

Gra jaest fajna można sobie pojeździć. Szkoda tylko że grafika jest taka jaka jest :/ Ale ogólnie spoxik ;).

*****
DRIVER
dodano: 26.2.2006, autor: aws

Postawiłem najlepszą ocenę ponieważ podoba mi się styl tej oto gry. Nie jest to trzecia część gry ale też bardzo pomysłowa.

*****
Daję ocenę dobrą
dodano: 24.2.2006, autor: patryk.j

Daję ocenę dobrą ponieważ gra jest fajna ale nie najlepsza.Szkoda że się nie da wysiadać z samochodu i że niema żadnych broni

*****
DRIVER
dodano: 21.2.2006, autor: szczurek97

gra jest super. bardzo podobały mi sie pościgi z policją i może ktoś wie jak wpisywać kody? ocena 5 dlatego bo jest fajna i tyle

*****
Nie zabardzo mnie to kręci :/
dodano: 19.2.2006, autor: Vookash

Gra jest bardzo przeciętna!! Mój kolega ma komputer chyba z epoki kamienia łupanego i jemu ta gierka pasi ale na lepszego kompa to to nie jest dobry wybór. Oczywiście niektórzy mogą się ze mną nie zgodzić. Lepiej zainwestować w GTA lub NFSa.

*****
DRIVER
dodano: 2.2.2006, autor: Bzykacz

AUUU...........niema to jak powrócic do gier z czasów psx-a.Zawsze chciałem zagrać w nią na Pc ale były problemy z znalezieniem.ale się udało i jestem zadowolony.!!

*****
Driver
dodano: 28.1.2006, autor: Punisher-brutal

Gra poprodtu zepsuta bardzo żałuję że wydałem na nią tyle pieniędzy.Ona nie jest warta nawet 3 zł a co dopiero 20 zawiedłem się na oprawie graficzno dźwiękowej i na bezsensownej fabule. Poprostu totalny złom jedynym plusen jest realna fizyka i nic więcej.

*****
Driver
dodano: 27.1.2006, autor: palola80

Gra fajna ale troche trudna i z lekka nuzaca.Dal zabicia czasu albo na bezssenne noce w sam raz.

*****
+ i - według mnie:
dodano: 15.1.2006, autor: zielony24

Niezla.Ale są lepsze.Najbardziej mnie w niej denerwuje to że na początku trzeba przejść beznadziejny test.Nie mogę tego przejść do dzisiaj.Grafika jes dobra (3D).Samochody są niezłej jakości i to mnie zadowala.Ale ten beznadziejny test!!!

*****
driver
dodano: 13.1.2006, autor: JokeR1410

Gralem w to jak bylem dzieckierm u kuzyna wtedy ta gra byla strasznie na fali potem zniknela na jakis czas i gdy pewnego razu zaszedlem do sklepu stala za niecale 20 zl.kupilem ja dez wachaniaaa.. POLECAM

*****
Driver
dodano: 13.1.2006, autor: NNOOWWYY

Co tu dużo mówić, od tego wszystko sie zaczeło. Pierwsza gra w 3D z możliwoscią pośmigania po mieście. Uważam że model jazdy jest niedoscigniony nawet dla dzisiejszych hitów.

*****
Trudna
dodano: 10.1.2006, autor: nucek

Gra się w nią extra, ale dopiero po paru dniach intensywnej nauki prowadzenia samochodu. Nie ukrywam, że mnie zgłebieni tajników prowadzenia aut kosztowało sporo nerwów iwysiłku, ale warto było. Polecam Driver, mimo że jest już Driver 3. Czasami starsze gry mają większy klimat i bardziej "wciągają" niż nowości z super grafiką.

*****
Ot taka sobie gra.
dodano: 4.1.2006, autor: Artikraszewski

Grafika taka sobie,muzyka taka sobie,opcje takie sobie---po prostu nie ma rewelacji.Taka sobie gra.

*****
BEANADZIEJA
dodano: 1.1.2006, autor: arekma1

Beznadziejna grafika i możliwość wykonywania ruchu pojazdem. Policja jest Słaba i nie umie jeździć bo co skręce to zaraz ma ona wypadek i rozwalony wóz. I jak sie można fajnie bawić jeśli nie ma fajnego przeciwnika.

*****
Driver
dodano: 30.12.2005, autor: Macieja92

Gra budzi we mnie bardzo pozytywne uczucia i daje wiele godzin dobrej zabawy a jakby tego było mało to na dodatek zosatała ona rewelacyjnie spolszczona! Grafika stoi na średnim poziomie ale dla starych wyjadaczy stanowi to niewielki problem. Dźwięki zostały bardzo realistycznie odwzorowane. Fizyka jazdy niektórym może utrudniać grę ale wkońcu (hmm... niestety?) to "realistyka". Element uszkodzeń pojazdu przeszkadza w grze (szybko się rozbijamy) ale to to samo o czym pisałem wyżej :P Moja ocena: 4/5 - Gra nadal potrafi wciągnąc na wiele godzin oraz daje dużo dobrej zabawy na długi, długi czas

*****
Driver
dodano: 27.12.2005, autor: igorn55

Co prawda grafika w tych czasach nie jest już najświeższa ale w tej grze nie ma takich błędów jak w Driverze 3, a powtórki,szczególnie poślizgów na zakrętach,wyglądaja przecudnie.Gra ta daje dużo radości,a pościgi trzymają w napięciu przez cały czas.Taka właśnie powinna być aura gry opowiadającej o "wkopywaniu"sie w samo serce gangów samochodowych.

*****
Driver
dodano: 26.12.2005, autor: Adammo

Grywalnosc nawet, tylko beznadziejna grafika i brak mozliwosci wysiadania z samochodu. GTA to to nie jest...

*****
Driver
dodano: 24.12.2005, autor: Dukara

Gra niejest najlepsza ale da się pograć! Najlepiej od czasu do czasu kiedy niemamy nic innego do roboty lub po porostu chcemy zmienić klimat!!! Ocenia tą gre na 2

*****
Świetna gra!
dodano: 23.12.2005, autor: AdamPyra

Podoba mi się świetna fizyka jazdy, jest tu dużo bonusów (treningi, wolna jazda, reżyserka). Szkoda tylko, że nie można wychodzić z aut i zmieniać ich i, że nie można naprawiaćaut. O grafice nie będę się wypowiadał bo z oczywistych względów jest ona średnia (wiek gry). Ogółem oceniam grę na 4/5.

*****
Może być
dodano: 11.12.2005, autor: zielarz_wawa

Fajna gierka, naprawdę. Tylko już na samym starcie jest za duży poziom trudności, ale tak jak by nie patrzeć to ją polecam

*****
driver
dodano: 8.12.2005, autor: wiktorpolak

brak jakiejkolwiek realistyki i zwykła prostota w tej grze odbierają 1 punkt. za grafike daje 1 pnkt. a za dźwięki daje 1 punkt.

*****
Driver
dodano: 5.12.2005, autor: Lailonn

Poscigi, duze predkosci okraszone fabula i zadaniami. Dzis ten tytul juz nie zachwyca ale w dniu premiery...Gdybym mial oceniac wedlug naszych realiow to gra pewno powyzej 2/5 nie podskoczy, no ale pare lat juz minelo ;] Tak czy siak dobra scigala. Momentami zbyt trudna i wprawia w frustarcje ale i tak fani samochodowek powinni miec ten tytul w kolekcji ;>;

*****
Driver
dodano: 28.11.2005, autor: Ptachol

Bardzo mi sie podobają gierki tego typu.Szkoda ze nie wprowadziliście na ryunek gry pt.Command & Conquer: Red Alert. Co do Driver'a nie mam żadnego ale. Git

*****
driver
dodano: 22.11.2005, autor: olaipiotrek

gra naprawde super. doskonale zrobiona ciekawe misje. jak na gre za takie pieniadze poprostu wysmienita. 5 punktow daje za niewielki wklad pieniedzy za super zabawe. z pewnoscia kupie drivera 3r.

*****
Niezła gierka
dodano: 18.11.2005, autor: 9rooney9

Nawet nawet.Fajna gra. Tylko grafika słaba. Ci przyzwyczjeni do najnowszych produkcji sobie nie pograją bo grafika ich odrzuci. a tak poz tym całkiem niezła i tylko 19,99. Polecam

*****
Nie jest źle
dodano: 18.11.2005, autor: Budyn

Może gra nie jest przełomowo, ale w trybie zwykłym uciekanie policji, przepięknbe skoki w powietrzu i obroty są super. Za 20 zeta można kupić

*****
po prostu zwykla gra
dodano: 12.11.2005, autor: maniek_pl

Kupiłem ja bo chcialm przypomniec sobie stare czasy gdy mialem tą grę na PSX'a - wydawalo mi sie, ze bedzie nadal tak samo fajna. Myliłem się. Wg mnie ta gra jest dosc biedna. Żałuje, że ją kupiłem :(

*****
Driver
dodano: 29.10.2005, autor: Bartosz_Rain

Super gra! Bardzo klimatyczna i trzyma w napięciu gracza. Audio 6/6 Grafika 5,5/6 Grywalność 6/6

*****
Driver
dodano: 23.10.2005, autor: krzesimir

Bardzo podoba mi sie ta gra! Jest BARDZO grywalna, wciaga, doslownie kipi akcją i andrenaliną! efektowne pościgi, karkołomne ewolucje, wciągająca fabuła to w tej grze chleb powszedni! Nawet wydaje się że stara grafika, ale świetnie psauje do gry; oprócz tego wyśmienita ścieżka dzwiękowa!!! Polecam!