logo
informacje o grze

Garfield

platforma: PC wydawca polski: CD Projekt/CDP.pl producent: Hip Interactive

Wszystkie recenzje związane z grą

*****
GARFIELD
dodano: 3.1.2009, autor: Kubicki Łukasz

Jest to gra po, której można spodziewać się nienagannej grafiki. Fajna gra przygodowa !!! Dla dzieci od 5 do 10 lat.

*****
Dobra gra
dodano: 18.10.2008, autor: Pepa125

Gra jest bardzo wciągająca i przygodowa. Podoba mi się to, że biegasz Garfieldem i znajdujesz najróżniejsze przedmioty, a następnie odkładasz je na miejsce. Nie podoba mi się tylko to, że gra zacina mi się przy pewn,m poziomie więc oceniam ją na dobry.

*****
Jest ok!
dodano: 30.5.2008, autor: greatmightypoo

Całkiem niezły tytuł. Nawet ładna grafika, czas trwania gry, długie szukanie. Lecz gra po jakimś czasie staje się monotonna! Polecam miłośnikom platformówek!

*****
o grze
dodano: 19.4.2008, autor: redspidey

gra jest bardzo wciągająca i super fajna ona jest z strefy przygodowych w tej grze chodzisz znanym grubym kotem garfildem masz na plecach odkurzacz musisz sprzątać cały dom bo odi nabałaganił i musisz wszystkie rzeczy oddawać na soje miejsce są też mini gry bo garfild potrzebuje też rozrywki ale uprzedzam musisz wsprzątać cały dom na czas ale nieprzejmuj sie masz na to osiem godzin.Gra dostarcza wiele rozrywki dla całej rodziny.

*****
Garfield
dodano: 9.4.2008, autor: markiz123

Bardzo fajna gra, zwłaszcza dla młodszych graczy, ciekawa i zabawna. Można trochę pograć, na pewno się tak szybko nie znudzi.

*****
Garfield
dodano: 15.3.2008, autor: gsm13

Gra na początku fajna, ale po jakimś czasie się nudzi.

*****
Humor + 3D = Extra gra
dodano: 4.2.2008, autor: Hugomaniak

Wszystko zaczyna się od zeżartej wałówki przeznaczonej na kolację i niszczeniu fotela przez Garfielda. Niby nic, ale John zagroził mu dietą! Niestety po wyjściu John'a Oddie bałagani. Co teraz? Porządki! Garfield - Bałagan zauroczył mnie niezwykle mocnym humorem. Najlepszy to: Koty są poezją w ruchu. Psy - Bełkotem w Bezruchu xD. Gra ma też bardzo mocne strony broni Garfielda do odkurzania i sprzątania (Odkurzania Oddi'ego rzecz jasna. Zemsta musi być ^_^). Grafika nie ma nic do zarzucenia. Wszystko jest genialne. Czas na wykonanie zadania jest z pozoru bardzo długi, ale potem się przekonujemy, że wolelibyśmy mieć tę godzinę dłużej. Ogólnie nic do zarzucenia. 5/5.

*****
GARFIELD
dodano: 4.1.2008, autor: kinia1504

GRA BARDZO FAJNA I DO MYŚLENIA.

*****
Świetna gra! POLECAM
dodano: 24.12.2007, autor: Krzysiu789

"Garfield" to gra poświęcona nie tylko dla młodszej młodzieży. W tą grę może grać nawet cała rodzina! Gwarantuję dobrą zabawę! Jeżeli lubisz gry logiczno-przygodowe - "Garfield" będzie najlepszą decyzją!

*****
Garfield
dodano: 19.12.2007, autor: Rus12345678910

Uważam że gra Garfield jest: niezbyt ciekawa, trochę nudna i troszkę brzydka grafika.

*****
niebanalna
dodano: 7.12.2007, autor: mirka1114

Ciekawa fabuła, bardzo dobra grafika. Dzieci są nią zachwycone. Podoba im się w niej to, że oprócz napisów jest również lektor, co powoduje, że napis nie rozprasza.

*****
Garfield
dodano: 16.9.2007, autor: adela92

Trudna gierka, trzeba posprzątać cały dom.

*****
Recenzaja do gry "Garfild"
dodano: 1.7.2007, autor: gicekkkk

Gra może nie grzeszyła grafiką, ale za to nadrabiała dosyć trudnymi zadaniami, które trzeba było wykonać podczas gry. Grę polecam dla dzieci rozwijających się umysłowo od wieku 4 lat do lat 8 lat, ponieważ gra dla dzieci starszych może zdawać się zabawnie prosta i nie mająca sensu.

*****
Garfild
dodano: 12.6.2007, autor: ciarka

Troszkę zakręcona i nieraz nie można odnaleźć drzwi, do których zdobyliśmy klucz.

*****
Garfield
dodano: 11.6.2007, autor: salkot

Garfield jest fajny z odkurzaniem. Lubię też jak mówi gdzie powinna znaleźć się rzecz. Dziękuję bardzo.

*****
Garfield
dodano: 18.5.2007, autor: danio23

Jest trudną grą i fajną.

*****
Garfield
dodano: 3.5.2007, autor: Mario4815162342

Jest to typowa gra edukacyjna dla dzieci od 3 lat. GARFIELD MUSI POSPRZĄTAĆ BAŁAGAN W DOMU.

*****
polecam wytrwałym graczom
dodano: 30.4.2007, autor: zucha

Gra jest pod względem treści dość ciekawa, ale grafika jest trochę za mało płynna. Gdyby była ładniejsza wtedy grało by się łatwiej i przyjemniej. Poza tym gra jest w bardzo przystępnej cenie.

*****
Garfield - recenzja
dodano: 13.4.2007, autor: tommay

Gra Garfield dla dzieci powyżej 6 roku. Nabyłem ją dla syna i z tego co widzę to strasznie mu się nudzi. Prosta fabuła i mało komfortowy system kierowania postacią i wykonywania działań. Gra znudziła mu się po 2h grania. Za takie pieniądze jest wiele innych ciekawszych gier. Moja ocena: przeciętna gra. Nie polecam, chyba że dla dzieci w wieku 2-3lat. :-)

*****
Garfield
dodano: 31.3.2007, autor: Kiciok8

Dlaczego nigdzie nie ma łazienki? Gra średnia, ale się miło gra.

*****
Gra jest ok
dodano: 21.3.2007, autor: tymoteuszk

Gra uczy spostrzegawczości, jest przedstawiona w sposób przyjemny, uczy logicznego myślenia. Jest ok, ale nie da się całego mieszkania posprzątać :(, przynajmniej nie potrafię jeszcze do tego dojść.

*****
garfield
dodano: 10.3.2007, autor: matiati

Gra ta jest trochę nudna. Jest jednak bardzo łatwa. Fajnie też, że jest tu polski dubbing. Chwilami gra jest także śmieszna. Mozna na przykład podenerwować psa. mati

*****
Kiepsko
dodano: 24.1.2007, autor: Grzei

Gra niezbyt dobra. Nudna, monotonna i prawie bez fabuły. Grafika brzydka, muzyka aż nudzi i jest prawie zawsze taka sama. Jedyny cel to odkładanie przedmiotów na miejsce. Zagrałem 40 minut i już mi się odechciało. Wszystko jest banalne. To gra dla wybrednych inaczej. Podsumowanie: + *sterowanie *komentarze Garfielda - *cała reszta Dlatego tylko 2/5 Nie polecam.

*****
to nie moja ocena
dodano: 9.1.2007, autor: mrocznygram

Gra w tę grę siostrzeniec, i takie latanie z odkurzaczem mu się podoba. Nie wiem czy dotarł do końca tej gry, także nie mogę napisać czy gra jest długa czy nie. W gruncie rzeczy gra jak wiele innych dla dzieciaków.

*****
Garfield
dodano: 3.1.2007, autor: artigo

Ta gierka jest super! Najlepszy jest odkurzacz, który wciąga różne rzeczy. Można też zadać kopa pieskowi, który robi fajne fikołki. Bardzo fajna jest grafika, bardzo łatwo się steruje Garfieldem. Bardzo śmieszny jest sposób wchodzenia Garfieldem po schodach.

*****
Garfield !?
dodano: 3.1.2007, autor: Diablomati

Na Garfielda szczerze mówiąc miałem chrapkę od dawna. >; Wiadomo, tłusty kot i fajne żarty to już wystarczający powód by zakupić tę grę. Ja kupiłem tę grę po obniżce cen w mediaexpercie kosztowała dwa pięćdziesiąt więc się skusiłem. Gra wypada słabo i zdecydowanie poniżej oczekiwań, akcja toczy się w zasadzie tylko w jednym miejscu. Ogólnie: BARDZO SIĘ ROZCZAROWAŁEM

*****
garfield
dodano: 2.1.2007, autor: misiek2500

Mogłaby być troszke prostsza jak dla 5-tków, bo stwarza im troszkę problemów z natury poruszania się postacią, oraz w niektórych momentach nie wiadomo o co tak naprawdę w tej grze chodzi( czyt. co wykonać teraz!)

*****
GARFIELD
dodano: 27.12.2006, autor: 5688327

Ta gra podoba mi się na 5/5, bo 1.Ma ładną grafikę 2.Jest przygodowa

*****
garfield
dodano: 26.12.2006, autor: kwiatuszek11

Podobała mi się pod tym względem, że można sprzątać, bo to moja pasja. Można też wychodzić na dwór i robić różne dania, potrawy i rzeczy. Lubię wszystkie jego części i posiadam je w domu.

*****
cos dla maluchow
dodano: 16.12.2006, autor: lysy2000

Cieszę się, że i młodsi gracze mogą pograć w coś poza wyścigami i zabijaniem. Gra oczywiście bardzo prosta, ale chyba o to chodzi jeśli się ma 6 lat :)))) Byle biegało po ekranie.

*****
Garfield
dodano: 7.12.2006, autor: Gonzio

To dobra gra, ale trochę po jakimś czasie nudzi. Lecz dla dzieci to wspaniała gra i śmieszna

*****
spoko............
dodano: 6.11.2006, autor: sise

Gra jest ogólnie dość fajna, lecz jednak prosta.Mi osobiście znudziła się po pewnym czasie.Poza chodzeniem po domu, szukaniu lub ustawianiu przedmiotów, nie ma w niej nic do roboty.

*****
ŁADNA GRAFIKA, ALE TO STEROWANIE
dodano: 19.9.2006, autor: Adivald

GRA MA ŁADNĄ OPRAWĘ, ALE STEROWANIE KOCIAKIEM DO ŁATWYCH NIE NALEŻY. MOJA MAŁA DZIEWCZYNA (5 I 1/2 ROKU) NIE RADZIŁA SOBIE Z TYM.

*****
Ocena gry ,,garfield"
dodano: 25.8.2006, autor: fiszaczek

Gra garfield badzo mi sie podoba.Ponieważ są w niej:śmieszne teksty,super grafika,no i oczywiście super poziomy i pokoje.Ta gra też nie jest wulgarna.Polecam tą gre graczom kturzy lubią tego typu gry.Oceniłem tą gre oceną na którą zasługuje.

*****
Garfield...
dodano: 11.8.2006, autor: Noxbi

Bardzo fajna gra... Choć fabuła nie pasuje do klimatu i postaci Garfielda... To gra się fajnie... Skakanie sprzątanie... Super gra... Jeśłi jednak interesuje nas lepsza, i bardziej kolorowa, śmieszniejsza platwormówka radzę kupić sobie cały zestaw gier o Raymanie... "10 lat Raymana" ^_^

*****
Garfield
dodano: 9.8.2006, autor: piszczalka4

Gra ogólnie całkiem fajna i przyjemna, może ma troszkę za małe możliwości :). Sprzątanie wychodzi nieźle, ma się radochę jak się odkrywa nowe miejsca :D. Na dłuższą metę jednak się nudzi... Tyle tylko że można poprzestawiać szpargały i pokopać psiaka ;). Myślę, że graczom w wieku 5-12 lat ma prawo się podobać.

*****
Garfield
dodano: 18.7.2006, autor: agnieszka16

Gra garfield jest super. Grafika jest bardzo fajna.Autorzy tej gry mieli bardzo ciekawy pomysł. Po za tym nie ma wysokich wymagań. Zaskakująca jest jej niska cena. Polecam ją.

*****
Garfield
dodano: 19.6.2006, autor: pantera06

Jest to gra bardzo fajna ale tylko jeśli jesteś osobą ktura często grywa na kompie.Poniewarz trzeba tu zapamiętać i używać podczas gry wielu przycisków.Gra jest bardzo długa, lecz warto poświęcić czas na jej przejście (ja jeszcze jej nie skończyłam).Nie polecam jej dla osub kture mają słabe warunki do gry (np.inne dzwięki-przeszkadzają w słuchaniu tego co muwi Garfield.

*****
Ciekawie....
dodano: 17.6.2006, autor: NyGgA MiLy

Gra jest fajna,kolorowa i ogólnie dopieszczona.Akurat dla małych dzieci.Mozna ja nimi zająć na długie godziny.Zaskakuje mnie to,że ta gra jest na czas!!!Mamy na jej ukończenie dokładnie 8.30.00(Powrót Jona do domu)Ogólnie polecam!

*****
Gra ta to NIE tragedia
dodano: 3.6.2006, autor: F16

''Garfield' może nie jest doskonały ,ale pomysł na grę o sprzątaniu jest bardzo oryginalny .Piękna grafika ,dużo lokacji i co najważniejsze Garfield .za taką cenę naprawdę warto ją kupić !!!

*****
Garfield
dodano: 26.5.2006, autor: Gram Club

Dla mnie ta gra jest bez żadnego sęsu. Np. gania za mną pjes co jest nie potrzebne bo i tak wteby nie tracisz życia. Gdy chcem wciągnąć dany objekt nie zawsze wychodzi. Nie można wychodzić na dwór. Nie wszystkie drzwi można otwożyć. Moim zdaniem NIE KUPUJCIE !

*****
garfield
dodano: 26.5.2006, autor: Dimek

Gra jest dobra pod względem grafiki.Jeżelin nie macie mocnych nerwów to zacznjcie od łatwiejszej gry takiej jak worms3d.Dlatego oceniam grę na 5+.

*****
Garfield
dodano: 20.5.2006, autor: Laurelina

Gra jest doskonała dla dzieci , świetnie ćwiczy pamięć przestrzenną i logiczne myślenie.Jest ciut długa , ale można to zapisać na jej plus - kto lubi gry , które kończą się za szybko :)

*****
Garfield
dodano: 11.5.2006, autor: monija

To jest najlepsza gra pod słońcem , ponieważ : 1. jest superowa grafika 2.sprzątając się nie przemęczamy 3.Garfielda znają wszyscy

*****
Garfield fajna Gra
dodano: 7.5.2006, autor: Łukasz1234

grafield jest wspaniałą grą komputerową.dużo pomieszczeń,fajne i śmieszne teksty.gra jest bardzo dobrą grą.cała rodzina może w nią grać.Nie ma przemocy.takich gier powinno być więcej.

*****
Niby jest Garfield i Odi ale to nie to...
dodano: 30.4.2006, autor: Blade22

Wszystko może było by dobrze gdyby nie tragiczne i niewygodne sterowanie!!! Żeby można było grać na padzie powinien mieć on conajmniej 7 (!!!) przycisków. Mój chrześnik pograł 2 godziny i uciekł od monitora (!!!), a na Lego Star Wars gra do dziś i mu się nie nudzi...

*****
GARFIELD
dodano: 16.4.2006, autor: twill

Gra moim zdanie odpowiednia dla dzieci w wieku od 5 lat,brak jakiej kolwiek przemocy,zmusza do myślenia małego gracza oraz do trenowania pamięci odnośnie rozstawienia oraz ułożenia rozmieszczonych w różnych lokacjach przedmiotów

*****
Jest Ok.
dodano: 12.4.2006, autor: kris2005a

Gra jest ok. Mi sie podoba sama tematyką. Czasem ludzie sie wyzyc to gram w sztrzelaniny albo rozwolam dom w garfildzie jeszcze bardziej.

*****
GARFIELD
dodano: 5.4.2006, autor: killer2

JEST TRUDNĄ ALE FAJNĄ GRĄ.PRZYGODOWA DLA DZIECI.JEST BARDZO DŁUGA!!!!!!

*****
Garfield
dodano: 28.3.2006, autor: nikusia-qlove

Gra jest bardzo fajna. Trzeba troche myśleć i dużo pamiętać. Doskonale ćwiczy się pamięć. POLECAM.

*****
Garfild
dodano: 27.3.2006, autor: Verso

do bani. nie do rozwinięta. Gorszej kry niwidioałe

*****
Postać
dodano: 7.3.2006, autor: Manto

TO właśnie zapewniło tej grze dobry start.Codzi o kota Garfielda.Minusem gry jest SPRZĄTANIE przecież Garfield to leń mogła być lepsza. ALe podoba mi się .

*****
Total-tragedion
dodano: 16.1.2006, autor: Wojtas94

+ doskonale dzwieki, muzyka, glosy aktorow znani bohaterowie minigry - dlugosc grafika ... i cala reszta ocenialem na oko

*****
Tragedia
dodano: 13.11.2005, autor: Haku?

Poprzednia recenzja trafia w sedno-gra sie ciągnie iciągnie...a przy tym towarzyszy jej beznadzieja

*****
gra-beznadzieja
dodano: 13.11.2005, autor: haker693

Mówie wam-totalne dno...ale z tym ze bez dna :(

*****
Garfield
dodano: 22.10.2005, autor: Rts-p

Gra nie była zła ale wspaniała też nie była. Fajne teksty aktorów.