logo
informacje o grze

Wszystkie recenzje związane z grą

*****
Ocena gry Opowiesci z Narnii
dodano: 4.4.2009, autor: Psyhoda

Gra jest fajna, dużo sie w niej dzieje. Kolorowa grafika i fajne bitwy. Jednak producent ma zdecydowanie racje udostępniając gre od 12 lat - jest ona poprostu przeznaczona dla dzieci.

*****
całkiem
dodano: 24.2.2009, autor: mikolajos

gra długa i ciekawa.Grafika też jest dopasowana a parametry średnie.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 11.2.2009, autor: Marco1994

OPOWIEŚCI Z NARNII to przede wszystkim zręcznościowa gra akcji, chociaż znajdziemy w niej też kilka banalnych zagadek do rozwiązania. Sama rozgrywka jest całkiem przyjemna, choć trzeba przyznać, że przełączanie pomiędzy postaciami w ferworze walki jest dosyć frustrujące. Możemy sterować tylko jednym bohaterem naraz, więc momenty, w których wymagana jest praca zespołowa wymagają od nas refleksu, tym bardziej, że sztuczna inteligencja nie jest zbyt wysoka i postacie pozostawione "na pastwę komputera" często po prostu stoją z boku albo biegają w kółko, w ogóle nie zwracając uwagi na nadbiegających przeciwników. Na szczęście postacie, którymi aktualnie nie kierujemy nie tracą energii - taki mały bonus od leniwych programistów.

*****
Gra "Opowieści z Narnii. Książe Kaspian"
dodano: 18.6.2008, autor: barek9

Gra jest bardzo fajna. Aktorzy z filmu dobrze odwzorowani (szczególnie Kaspian).

*****
zachęta do kupna tej gry
dodano: 17.6.2008, autor: Piciu17

gra może być dobra choć jeszcze jej nie mam,ale mam jedynkę i jest dobra, myślę że dwójka będzie jeszcze lepsza!

*****
OPOWIEŚCI Z NARNII
dodano: 15.5.2008, autor: keram8

GRA DOSYĆ CIEKAWA, GRAFIKA NA POZIOMIE, WZOROWANA NA BAŚNI, MOŻNA GRAĆ NP:RAZEM Z SYNEM JEDNOCZEŚNIE NA JEDNEJ KLAWIATURZE. OGÓLNIE DOBRA GRA. JEDYNY MINUS TEJ GRY TO TO ŻE JEST DOŚĆ KRÓTKA LECZ POMIMO TO GRACZE POWINNI BYĆ ZADOWOLENI.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 26.1.2008, autor: kitek0101

Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i stara szafa to jedna z nielicznych dobrych gier na podstawie filmów. Mimo przeciętnej oprawy audio-wizualnej gra się świetnie. Fajna jest możliwość zmiany bohatera. Plansze są różnorodne i ciekawe. Warto zagrać, choć nie jest to niesamowicie nietypowa gra. Jeśli lubisz film lub książkę, polecam!

*****
jest super
dodano: 15.1.2008, autor: albertox

Dla mnie jest bardzo, bardzo trudna, jest super grafika, dźwięk też dobry, ale mógłby być lepszy, dlatego odejmuję 1 gwiazdkę.

*****
prorodzinna
dodano: 8.1.2008, autor: olokolo

Fajna zabawa ojciec + syn, daje do myślenia i często bywa tak, że synek szybciej kuma niż tatuś ;) i jest śmiesznie.

*****
Opowieści z Narnii: Lew,czarownica i stara szafa
dodano: 6.1.2008, autor: idroid

Super gra, bardzo wciąga. Polecam

*****
Trudna ;/
dodano: 27.10.2007, autor: majusia

Gra przesadnie trudna. Polecam, ale ostrzegam. Nad pewnymi poziomami męczyłam się nawet parę dni. I choć mam tę grę od ponad 2 lat, nadal nie przeszłam jednego poziomu. ;P

*****
"Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i stara szafa"
dodano: 8.10.2007, autor: witkab

Świetna gra z krainy Narnii. Ciekawe walki, urozmaicona rozgrywka i dobra grafika, poza tym przystępna cena. Nic tylko grać!

*****
Najlepsz gra w tego gatunku!!!
dodano: 19.7.2007, autor: mauser9

Kiedy pierwszy raz zobaczyłem tę grę od razu wydała mi się fajna. Przechodząc kolejne poziomy tej gry coraz bardziej się wczuwałem w klimat Narnii. Doskonała fabuła i dobra grafika oraz przerywniki filmowe. Spodobał mi się system gry na dwóch graczy. Serdecznie polecam tę grę każdemu, kto widział film lub czytał książkę.

*****
Opowieści z Narni: Lew, Czarownica i stara szafa
dodano: 8.7.2007, autor: Greg203

Gra ma dość dobrą grafikę, mało błędów i fajnie się gra.

*****
Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i stara szafa
dodano: 4.7.2007, autor: Matijasek12

Bardzo fajna gierka, fajne plansze i inne ciekawe rzeczy, niektóre plansze trudne były, ale wciągały żeby je przejść.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 4.6.2007, autor: Diugoń

Gra jest fantastycznym połączeniem zabawy i filmu, zawiera dużo zróżnicowanych poziomów, i można grać czterema postaciami. Dla fanów gry typu władca Pierścieni: Powrót Króla, to doskonała propozycja, ale także dla fanów książki, jednym słowem: POLECAM.

*****
gra jest fajna
dodano: 26.5.2007, autor: damianino hyper

Gra jest fajna, a grafika też super. Jednak ja nie lubię takich platformówek jak ta. Jednakże polecam to wszystko dla graczy, którzy lubią gry platformowe.

*****
Opowieści z Narnii : Lew, Czarownica i stara szafa
dodano: 14.4.2007, autor: malgosia.t

Jest tam wspaniała grafika. Gra nie zawiera elementów drastycznych, a mimo to jest z przemocą.

*****
bardzo fajna gra
dodano: 7.4.2007, autor: lothar22

Opowiesci z Narnii to fajna gierka, tylko że trzeba mieć pixel shader v1.1. Ja go mam i mi chodzi bardzo dobrze...

*****
zabijanie
dodano: 30.3.2007, autor: legenda

Gra fajna, klimat niestety bez zagadek i bez fabuły, bo każdy kto oglądał film to wie o co chodzi.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 23.3.2007, autor: Nikt Żadnowski

Wspaniała grafika, piękne krajobrazy, wciągająca fabuła i rozgrywka to tylko kilka spośród wielu zalet tej gry.

*****
powieści z narni
dodano: 27.2.2007, autor: krecik 2

Szkoda że nie można skakać, ale oto właśnie w tej grze chodzi. Jest tam bardzo ciężki poziom: "bobrowa tama". Wspaniała grafika i realistyczne głosy.

*****
opowieści z narnii
dodano: 18.1.2007, autor: Błażej1996

Super gra, najlepsza grafika, fajne postacie, trudne levele do wygrania. Gra jest bardzo długa, zachęcam do kupowania tej gry, jest extra.

*****
Czemu nawalanka...?
dodano: 17.1.2007, autor: Azgo

Gra fajna, wciągająca, grafika też dosyć niezła. Tylko czemu w tej grze chodzi tylko o zabijanie?!

*****
Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i stara szafa
dodano: 15.1.2007, autor: adis06

Fajna grafika i grywalność, lecz nie ma tego czegoś w sobie (oryginalnego klimatu). Plus za możliwość gry we dwoje!!

*****
Narnia
dodano: 6.1.2007, autor: kapeć12

Gra jest wprost świetna, ładna grafika, prosta klawiszologia, zachęcam do kupowania.

*****
Opowieści z Narni
dodano: 6.1.2007, autor: Legolas33

Gra dla młodych maniaków serii gier Fabularbych. Gra mi się bardzo podoba, ponieważ jest wszystko opracowane na podstawie filmu. Moja ocena 4/5.

*****
recenzja gry opowiesci z narnii
dodano: 30.12.2006, autor: damis96

Moim zdaniem gra jest fajna, ale trochę nie podoba mi się kamera. Polecam innym graczom, mam i mnie się podoba. Opłaca się ją kupić. Ja ja kupiłem w Cerrfourze za 50.00 zł, naprawdę fajna gra

*****
świetna gra
dodano: 25.12.2006, autor: mores

Gra okazała się najlepszym prezentem od Mikołaja, a było ich dużo. Jest świetnie opracowana technicznie, grafika fenomenalna, a sceny z filmu jeszcze dodają napięcia.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 18.12.2006, autor: Witek Dmytrów

Gra jest bardzo fajna! super fabuła (jak w filmie). Często mi się zacina, ale to wina komputera, bo jest trochę stary (2.5 roku) Grę gorąco polecam!

*****
Opowieści z Narnii Lew, Czarownica i stara szafa
dodano: 3.12.2006, autor: AYWA

Gra jest bardzo dobrze zrobiona graficznie, postaci są bardzo ralistyczne, fabuła gry jest wspaniała

*****
super gra
dodano: 31.10.2006, autor: lilosy

gra jest wyrąbista. gram w nia z moim kolegą, mamy frajde i mnóstwo śmiechu. najlepsze są ataki zespołowe i specjalne . Najlepsza jest runda z walką Piotra i Edmunda z minotaurami, minobarami i dwoma cyklopami. Nazywa się nie pamiętam jak, ale w szafie jest w środkowym rzędzie po lewej. Grę polecam na zabicie czasu, grę we dwóch w jednej drużynie i oczywięcie o czym zapomniałem napisać - superowy zjazd na krze uciekając przed lawiną. Życzę wspaniałej zabawy.

*****
OPOWIESCI NARNI
dodano: 25.9.2006, autor: M A T I

OPOWIESCI Z NARNI tO BARDZO NIEZŁA GRA KTUROM WARTO KUPIC MA NIEZŁOM GRAWIKE PRAWIE WSYSTKO JEST TAK JAK W KSIOSCE MOJYM ZDANIEM TO NALEPSA GRA JAKOM MAM

*****
Ksiązki, film, a teraz gra.
dodano: 1.9.2006, autor: morze

Dopiero co kupiłem sobie tą grę i od razu zachwyciła mnie dogłębnie. Gra doskonale odtworzyła film, a nawet książce. Moim zdaniem ten efekt jest zawdzięczony tym, że gra była wzorowana na "Władcy pierścieni". Dodatkowo moje spełnienie dokonały ksiązki, dzięki którym historia tych czworo dzieci jeszcze bardziej mnie wciągnęła. Serdecznie polecam wszyskim kupno tej gry.

*****
Opowieści z Narni
dodano: 27.8.2006, autor: Hirsis

Bardzo dobra gra dla dzieci, przyjemna zabawa. Ważną cechą tej gry jet fakt, iż można jednocześnie grać dwoma postaciami mając pada.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 24.8.2006, autor: bondzio23

Super grafika i perfekcyjne odzwieciedlenie filmu. Dobrze przemyślane misje i odpowiedni stopień trudności (jak dla kogo).

*****
LEW, CZAROWNICA I STARA SZAFA
dodano: 2.8.2006, autor: Grotka

Ta gra ma świętną grafike i różnorodne poziomy! Myzyka zawsze pasuje do danego poziomu... Jest to gra na inteligencje i zręczność. W niektorych poziomach trzeba się dużo namyśleć , aby dojść jak się powinno to przejść... Fabuła i wierność filmowej adaptacji książki C.S. Lewis’;;a to chyba główna atrakcja gry. Możemy na kilkanaście godzin wcielić się w bohaterów z filmu, przeżyć ich przygody, spotkać –;; tym razem na ekranie monitora - majestatycznego lwa Aslana, zabawną parę bobrów czy też złowrogą Białą Czarownicę. Reszta to rozwiązywanie prostych łamigłówek, zbieranie złotych monet i kamiennych posągów, kupowanie dodatkowych umiejętności oraz zabijanie kolejnych sługusów Czarownicy. Czy to duża frajda? Moim skromnym zdaniem - superowa !

*****
Opwieści z Narnii,Lew, Czarownica i Stara Szafa
dodano: 22.7.2006, autor: echkuba

Fajna gra, w niektórych momentach strasznie trudna np.W misji Bitwa Pod Beruną. Drugi gracz w każdej chwili może przyłączyć się do gry bez dzielonego ekranu. Ocena:pozytywna.

*****
Opowieści z Narnii: lew, czarownica i stara szafa
dodano: 3.7.2006, autor: sir Adric

Po obejrzeniu filmu(który bardzo mi się spodobał) nabralem chęci na przejście gry. Gra pełnie spelnila moje oczekiwania. To dość trudna gra o dobrej grafice, fajnej muzyce. Właściwie łatwo zauważyć, że twórcy gry wzorowali się na ''Powrocie króla'' gra jest cholernie podobna do tej gry.

*****
opowieści z narnii
dodano: 14.6.2006, autor: brawa

Gra jest ok. Szkoda tylko ,że musiałem zmienić kartę graficzną ale to już inna sprawa.

*****
Przygodówka, ale nie tego oczekiwaliśmy
dodano: 7.6.2006, autor: El Pingwinho

Po komputerowej adaptacji świetnego filmu oczekiwałoby się akcji. Niestety ta gra jest tylko dla najmłodszych i jeśli czytasz ten tekst łowo po słowie, a nie literka po literca to niestety jest na tą grę za późno. Zbyt łatwa, zbyt słaba grafika, ogólnie nie to było oczekiwane.

*****
hmmmm???
dodano: 31.5.2006, autor: Anubismark

gra ta nie jest grą idealną ma mnóstwo BUGów (błędów), grafika taka sobie, fabuła ujdzie ale nie rozumiem tego dziwnego trybu zmieniania postaci... Ogólne wrażenie: co za @#$@#% !!!

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 15.5.2006, autor: orm222

Według mnie bardzo dobra gra choć jest dość łatwa do przejścia.Czasem też grafa się przycina ale to sporadycznie.Polecam

*****
Opowieści Z Narni
dodano: 14.5.2006, autor: Diggory

Gra ma wiele różnych poziomów.Grafika jest bardz,bardzo dobra.Ma wiele wymagań.Komputery ,któr są z przed 2 lat gra nie będzie działać!!!

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 23.4.2006, autor: Tomicha

No ta girka jest bardzo dobra. Niestety w ostatnim pozimie gra mi się zacina i muszę za to odjąć punkt. Grafika realistyczna, muzyka wspaniała, a zadania trudne.

*****
opowieści z narnii
dodano: 19.4.2006, autor: swb

Ludzie jest exstra typ można powiedzieć że dla dzieci ale zaweira elmeny zręcznościówki RPG cRPG strategi i wogóle.Ksiązka też jest the best i film oks.

*****
gra do lat 7
dodano: 18.4.2006, autor: skywalker28

Jestem bardzo zafascynowany Opowieściami z Narnii, więc na film czekałem b. niecierpliwie...i się zawiodłem(nie chce go oceniać, bo mówimy o grze). Liczyłem, że gra będzie lepsza, ale wiedziałem, że nie będzie to przebój. No i nie jest. Gra jest denerwująca, często b. naciągana, nie dotrwałęm do końca.

*****
bardzo dobra !!
dodano: 3.4.2006, autor: kiuba

Ta gra jest naprawdę dobra !! Idealna dla graczy w wieku 7-16 . Gra została stworzona na podstawie wydanego w 2006 roku filmu pt. "Opowieści z Narni" . Film oraz gra opowiada o czwórce rodzeństwa których życie zmieniło się po wejściu do tajemniczej szafy na ubrania , dzięki której przeńeśli się do pięknej krainy "Narnii" , gdzie mieli zazadanie zniszczyć podłą królową mrozu . Gra jest bardzo trudna i nieraz jak w nią grałem wkurzałem się , ponieważ nie mogłem przejść danej misji . Grę oceniam na 5+ i mam nadzieję że będzie się podobała także innym ;-)

*****
NARNIA - WSPANIAŁA PRZYGODA
dodano: 2.4.2006, autor: norbcio

WIELE SIĘ DZIEJE W TEJ GRZE, SĄ KADRY Z FILMU. WYSTĘPUJE DUŻO BONUSÓW, PRZECIWNICY TRUDNI DO POKONANIA:).TRUDNE, ROZBUDOWANE POZIOMY GRY. POLECAM

*****
opowiesci z narnii
dodano: 25.3.2006, autor: damianczik

jest super grą.trohe trudna więc dla starszych graczy np.od 9-13. niektóre poziomy są na czas ale nie lamcie glowy .to gra zrencznościowa.radze wam ją kupić.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 22.3.2006, autor: Becio

dobra grafika, ciekawe urywki z filmu, wymaga dużej koncentracji i reflexu i duża liczba poziomów do przejścia od łatwego do bardzo trudnego. Ja mam 10 lat

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 14.3.2006, autor: Mathisek

Gra jest poprostu świetna! Wymagania wiekowe są celowo postawione na 12 lat, bo gra nie jest tak łatwa, jak np. konkurencyjny Harry Potter i Czara Ognia. Trzeba tutaj równiez pochwalić cenę gry ;) Wacha się ona w granicahc 100 złotych (w zależności od sklepu). Sam osobiście kupiłem ją za 78 zł. w Saturnie :) Była to najniższa cena jaką znalazłem :) Polski dubbing w grze jest świetny, wstawki filmowe umozliwiają obejżenie całego filmu ponownie, więc jesli ktoś nie wiedział filmu, niech szybko pędzi po grę ;P

*****
Opowieści z Narnii : Lew , Czarownica i stara szafa
dodano: 10.3.2006, autor: AppleSed

Ta gra jest bardzo fajna grałem w nią i grałem jest bardzo fajna ale jeszcze jej nieprzeszedłem jest w niej dużo fajnych przygud i super grafika !!! i niejest droga

*****
OPowieści z Narnii:Lew,czarownica istara szafa
dodano: 9.3.2006, autor: lopik100

To nie najlepsza gra na podstawie filmu.Disney za bardzo zlekcewarzył książkowe kroniki.Ale książka mogła by tak wyglądać.

*****
To Wciąga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dodano: 12.2.2006, autor: kmikolaj

Ta gra jest super poniewarz jest dwu osobowa.Ja nie grałbym w nią gdyby nie przychodziłby do mnie mój kolega. Chociarz mam mniej lat niż przewiduje ta gra to i tak świetnie się przy niej bawię.Oceniłem Tą grę na *5* poniewarz można by było powiedzieć że jest to gra Zręcznościowo-Strategiczna.Osobiście nie zalecam osobom poniżej 9 lat i nie powyżej 16 lat.Tak więc osobom które się zmieściły w przegrudce życzę dobrej zabawy.

*****
Opowieści z Narni
dodano: 4.2.2006, autor: danielasia

jest fajna , zwłaszcza lanie wilków fajnie jest gdy dochodzi się do Bobrów. Tylko ciężko jest w garderobie to jest straszne i boje się patrzeć w gospodynie zwłaszcza w jej powiększoną twarz. ąle profesorek jest super.

*****
grafika
dodano: 2.2.2006, autor: polak9

Fabuła gry fajna ,lecz jest pare detali ,które czasami denerwują . Jednym z nich jest grafika nie da się tego określić klon grafiki z HP:Kamień Fizyczny (czy jak to tam było ... ) .Następnym detalem jest 1 etap zamarznięta lodowa rzeka śmierci w ,którym Ogr wali o lód i nic się nie dzieje .mam Lwi Pazurr ..':`,"

*****
kto mi powie
dodano: 2.2.2006, autor: amarii

Ktoa mi poowie jak i gdzie sie schowac w 3 rundze w 15s bo ja i moje dzieci nie mogą tego zrobic

*****
narnia najlepsza gra pod słońcem
dodano: 23.1.2006, autor: saritka

Narniia podoba mi się dlatego że ciągle się coś dzieje. Właśnie wczoraj ją dostałam na urodziny a jeszcze przed tem czytałam wszystkie 7 tomów.Cała moja rodzina czytanarniie.POLECAM CZYTAJCIE NARNIIE!!!!! Dziękuje podpisano sarita1

*****
opowieści z Narnii
dodano: 21.1.2006, autor: kubacd

Gra jest ułożona z kilku części ja nazywam je częścią zieloną,częścią umiejętną i częścią zbrojną. W części zielonej chodzi się po domu ,ucieka przed nalotem- czyli trochę nudno..... W części umiejętnej chodzi się po Narnii walczy się w prawdzie ale nie ma się broni na stałe ,a nawet jak się trafi na broń to jest topatyk lub słabiutki łuk. W części zbrojnej ma się na stałe broń ,prawie całą część się walczy ale walki są dużo bardziej,,pasjonujące" niż w części umiejętnej. Gra ma dużo dodatków ,które dzięki dobrej grafice mżna dobrze wykorzystać. Gra jest warta pogrania-polecam.

*****
Pierwsze spotkanie z Narnią
dodano: 17.1.2006, autor: Garret-12

"Opowieści z Narnii" są znakomitą grą zręcznościową stworzoną przez studio Buena Vista Games. Rozgrywka jest bardzo przyjemna i rozbudowana jak na ekranizację kinowego hitu przystało. Kierujemy w niej poczynaniami czworga rodzeństwa: Piotra, Zuzanny, Łucji oraz Edmunda. Każde z dzieci posiada własne, niezwykłe zdolności, które niezwykle często wykorzystujemy w rozgrywce. Piotr i Edmund to znakomici wojownicy, bez problemu pokonują nawet najtrudniejszych wrogów. Zuzanna grając na zaczarowanej fletni usypia wrogów i pokonuje ich strzelając z magicznego łuku. Łucja natomiast posiada sok z ognistego kwiatu - gdy tylko zajdzie taka potrzeba uzdrowi nim zranione rodzeństwo. Dziewczyna potrafi również zgrabnie jeździć na wilkach i upiorach. Oprawa audiowizualna stoi na bardzo wysokim poziomie. Świetnie utrzymuje klimat. Gorąco polecam zakup Narnii. Spędzone z nią godziny na pewno nie będą godzinamo zmarnowanymi :)

*****
Taka sobie...
dodano: 10.1.2006, autor: kaperek40

Trochę nużąca... Głównie grafika jest świetna więc mówię, że daję 3/5! Gra w miarę śmieszna. Jest może 30% taka jak film reszta inna!

*****
Grafika w "Opowieściach..."
dodano: 7.1.2006, autor: Bernaciak

Gra pod względem sterowania i fabuły istotnie jest jedną z najlepszych w swoim rodzaju, lecz grafika nie jest najlepsza. Nie mówię jednak, że jest zła. Twórcy lepiej by zrobili zatrudniając Electronic Arts. Dlatego oceniam grę na 4 no może z plusem (ale małym)

*****
nARNIA
dodano: 7.1.2006, autor: barbie45

Ta gra jest najlepszą grom jaką grałam. Dlatego wystawiam tą ocenę ponieważ jest SUPER!!

*****
Narnia:Lew, Czarownica i Stara Szafa
dodano: 5.1.2006, autor: Aslan

Ta gra wyjątkowo mi się podobała ponieważ lubię gry akcji. Czytałem również książkę. Dałem jej 4 na 5 ponieważ jest to świetne połączenię przygoduwki, gry akcji i lekkiej łamigówki. Polecam każdemu. Jest trochę jak władca pierścieni ale jest bardziej magiczna.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 4.1.2006, autor: Betoras

Swietna grafika, podobają mi się również postacie.Bardzo fajne jest to że do gry wpleciono fragmenty filmu.

*****
Opowieści z Narnii
dodano: 30.12.2005, autor: Agatos

Gra jest super. Trochę trudna, ale za to nie jest nudna. Lepsza od Harry Pottera .

*****
GRA
dodano: 28.12.2005, autor: MisiekPSK

No spoko spoko nareszcie ktoś się postarał by gra nie różniła się od filmu zabardzo. Jestem bardzo z gry zadowolony :D:D:D

*****
opowieści z narnii
dodano: 26.12.2005, autor: o-rety

gra jest wciągająca, bardzo ciekawa konwencja połączenia filmu z akcja gry,od poczatku wymaga niezłej koncentracji i sprawności w operowaniu poszczególnymi klawiszami; grafika jest extra, ten kto czytał książki o Narnii z dużym zaciekawieniem będzie przemierzał wirtualną krainę Polecam gorąco

*****
Extra Gra!
dodano: 26.12.2005, autor: plada

Świetna grafika, super dżwięk i wspaniała grywalność.Nie za łatwa.Jest tylko mały minus-trzeba mieć kartę graficzną, która jest kompatybilna z Vertex Shaderem v.1.1 oraz Pixel Shaderem v.1.1.Ogólnie gra na 6.

*****
super gra
dodano: 24.12.2005, autor: hohla

Nic dodac nic ująć. Gra jest bardzo dobra. Grafika również. Polecam tę grę fanom opowieści z Narni. Gra wciagnęła mnie od początku grałem w nią po nocach. Myślę, że to był strzał w dziesiątke zrobic grę na podstawie ksiązki.

*****
Narnia
dodano: 17.12.2005, autor: Skero

Narnia,wprowadza nas w świat fantasy i sf.Grają w tą gre zapominasz o świecie terażniejszym.Grafika bardzo dobra.Najlepiej kupic ge-force 6300 a nie będzie problemu.Gra zapowiada sie na dłuuuuuuuuuugą przygode.

*****
Opowieści z Narni
dodano: 15.12.2005, autor: krgu

Bardzo fajna gra. Połączenie filmu z gra idealne. O wiele lepsza od Harrego Pottera. Super zabawa dla rodzica i dziecka. Polecam

*****
Fajna Gra
dodano: 12.12.2005, autor: blackmati

Wczoraj nabyłem Opowieści z Narnii i muszę szczerze przyznać że po zainstalowaniu miło zostałem zaskoczony. Gra robi bardzo dobre wrażenie spolszczenie jest na wysokim poziomie nie te filmowe " przebitki" dają efekt oglądania bajki i można w tym czasie chwilkę odpocząć.